Schapiro, Ištván, Šlachta, to je fakt povedená parta !

Neslušelo by se už otřesné politické záležitosti, osoby a děje, každý den nás obklopující, nazývat jejich pravými jmény ?

A to i v případě dalšího průhledného tyátru pod vedením vrchního olomouckého prokurátora Ištvána a jeho pravé ruky holešovského policejního plukovníka Šlachty ? Co takhle více zmiňovat hlavního organizátora státních převratů v ČR Andrewa Schapira, velvyslance USA v ČR a současného českého protektora ?

Vždyť přece všichni na vlastní oči vidí, že probíhá sofistikovaná a dokonale provázaná americká kampaň za účelem zničení Evropy, abychom jako Evropané nekonkurovali USA, kterým by se po splnění tohoto cíle mohlo podařit zabránit státnímu bankrotu a pádu dolaru. Jak jsem z poslední nedávné návštěvy nejvyššího čínského vedení v Bílém domě vyrozuměl, jen blahosklonnost čínského věřitele a nejspíš i pokání amerického vedení ještě brání konečnému krachu zadluženého amerického státu. Takže lze předpokládat, že Čína s Ruskem a Indií své obrovské zásoby zlata zatím nezveřejní, což pád ničím hmotným nekrytého dolaru a americký státní bankrot ještě o nějakou dobu oddálí. V mezidobí však nesmí americký establishment ztratit ani hodinu a musí bezodkladně konat. Nejen doma přípravou ozbrojených sil na krvavou občanskou válku spojenou s bezprecedentními perzekucemi amerických občanů, ale také v zahraničí u svých vazalů.

Slouží jim k tomu v cizině uměle vyvolané a Američany a Saúdy placené přistěhovalecké vlny do Evropy i nasazené ekonomické páky. O tom prvním případě snad není nutné se dále zmiňovat, protože následky zničujícího přistěhovalectví na státní struktury evropských zemí, zejména logicky vzniklými etnickými, náboženskými, zdravotními a sociálními konflikty a občanskými bouřemi, jsou určitě všem jasné.

K tomu druhému patří např. útok na koncern VW, smlouva TTIP, vnucené rozvratné ideologie implementované do českého a evropského zákonodárství, homosexualismem, genderismem a feminismem počínaje a multikulturalismem a oteplovačským globalismem konče.  Nebo tohle ještě někdo nepostřehl ?

A lidu je třeba také předhodit nějakou kost, aby se bavil, ve stylu starořímského „chléb a hry“ od hlavního problému svého definitivního zániku se odreagoval, nešťoural do něho a poslušně nevědomky a s nadšením jako žába ve vařícím hrnci se nechal zotročit. Takovou "kostí" a potravou pro lid je boj proti (údajné) korupci, která je v ČR paradoxně nižší než ve většině světa. Ale farizejství s pokrytectvím a prvoplánový účel světí použité prostředky.

Ono to všechno do sebe zapadá jako puzzle nebo mozaika. Ta euroamerická kampaň k rozbití a porobení Evropy je tak průhledná, tedy aspoň mně, že nestačím zírat, jací primitivové a hochštapleři se dostali k moci v Bílém domě a v Bruselu.  Naše protektorátní vláda se třepe strachy, aby si nenahněvala své západní protektory, ale současně se bojí zloby svého lidu a voličů, aby ji nesmetl a ze Strakovy akademie obrazně nazahnal do sousední Vltavy, protože takový šrumec by neodvrátil ani všemocný malostranský Schapiroprotektor. Nejnormálnějšími zůstali z vrcholných činitelů jen prezident Zeman a exprezident Klaus.

Američané nám Evropanům prostřednictvím milionů negramotných a agresivních přistěhovalců naplánovali všestranný rozvrat a abychom vlastnímu zániku nevěnovali pozornost, tak nám nastrčili vnitřního a vnějšího nepřítele. Vnitřními nepřáteli jsou údajní kriminální korupčníci, na nichž se podle amerických záměrů má vybít domácí zloba. Vnějším nepřítelem nám není podsunut samozřejmě nikdo jiný než pravicové a konzervativní Rusko, kterému je kladeno dokonce za vinu, že je teplo nebo zima. A když je nejhůř, tak se Rusům omlacuje o hlavu, že nepodporují pochody homosexuálů, ale že saúdskoarabští, katarští či ománští spojenci USA a NATO své homosexuální občany rovnou popravují, tak to naši protektoři ponechávají bez odezvy a křivě zatloukají.

My starší a více pamatující se ale opít rohlíkem nenecháme. Stejně hloupou propagandu na nás zkoušeli i stalinští komunisté a stejně jsme ji nevěřili. Dnes je to ale složitější, protože lidé jsou podstatně hloupější a prostodušší.

Nejsem si jistý, jestli má smysl přesvědčovat osoby, které mají svá daná omezení a víc jim jejich mozky kapacitně nepřijmou. Každopádně je třeba připomenout zřetelné důkazy či aspoň indicie, že prokurátoři Ištván, Bradáčová i nejvyšší státní zástupce Zeman a dokonce i ministr spravedlnosti protektorátní vlády Pelikán docházejí za svým protektorem Andrewem Schapirem na pravidelná školení na americkou ambasádu v Praze v ulici Tržiště na Malé Straně. Podobně tam mají instruktážní porady šéfredaktoři a ředitelé českých vládních a prorežimních sdělovacích prostředků, vč. ČTV, ČRo a ČTK, jak vést goebbelsovskou manipulační kampaň za přijímání uprchlíků z Afriky a Arábie, apod. O tom, že se tam scházejí české neziskové organizace, aby převzaly finanční prostředky na svou podvratnou činnost a posvěcení americké administrativy, snad ví i ten nejzaostalejší človíček.

Jestli se naši občané brzy nevzchopí a triky amerických a eurounijních protektorů a protektorátní vlády neprohlédnou, tak nezbývá než zvolat, pánbůh naši vlast ochraňuj !!!

 

Autor: Lubomír Bouše | neděle 18.10.2015 13:06 | karma článku: 31,09 | přečteno: 1189x
  • Další články autora

Lubomír Bouše

Kam zmizeli Filipovi komunisté ?

7.11.2015 v 15:02 | Karma: 25,81

Lubomír Bouše

Doprava s Václavem Klausem

2.10.2015 v 18:28 | Karma: 20,86
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik