Máme se obávat amerického fašismu ?

20. 10. 2015 10:12:05
Vždyť přece žádný neexistuje, opáčí podrážděně čtenáři a přitom si budou významně ťukat na čelo. Já bych si ale tak jistý nebyl. Co je třeba současný masivní útok na naši Evropu uměle vyprovokovanými přistěhovaleckými vlnami ?

Ale vezměme to popořádku. Nově ustavený americký fašismus vnímám jako spojení (1) korporátní oligarchie s (2) levicovým establishmentem zastřešené (3) socialistickými ideologiemi směřující ke společnému cíli zúčastněných, a to ovládnutí světa.

Ad (1) Korporátní bankovní a zbrojní oligarchii bychom v USA už měli a je již desítky let dokonale etablovaná ve státních a národních strukturách. Rozhoduje o veškerém společenském a politickém životě, vč. volby amerických prezidentů či ukončení jejich mandátu smrtí (např. J. F. Kennedy), jmenování členů vlády, volebních kampaní do Kongresu, zahájení válek, intervencí, státních převratů, apod. Je sdružená převážně kolem známé tiskárny dolarů aneb soukromé centrální banky FED. Pokud bychom měli jmenovat nejvýznamější figury, tak nelze vynechat desatero známých rodinných dynastií Goldmanové, Sachsové, Rockefellerové, Lehmannové, Kuhnové, Loebové, Rothschildové, Warburgové, Lazardové a Sieffové. Jsou posedlí novým světovým řádem (NWO) s jedinou globální vládou pod vedením vyvolených Američanů a samozřejmě globálními zisky a výhodami.

Bildergebnis für new world order photos
Následkem koncentrace obrovského bohatství a zákulisní politické moci jim málokdo odolá. Dokonce i vatikánský papež František už jim poslušně zobe z ruky a zpívá s nimi jedním hlasem, až řadoví katolíci padají do mdlob, co se to stalo, když se zděšením sledovali např. americké financování irského referenda o uzákonění plnohodnotných sňatků homosexuálů.

Ad (2) Levicový americký establishment máme také na skladě, byť mnozí ze setrvačnosti podotknou, že snad by se dalo hovořit pouze o krátkodobý výstřelek obamovského neomarxismu amerických demokratů, ale rozhodně ne o pravicových republikánech. Ale kdeže loňské sněhy jsou ? Asi úplně posledním poctivým pravicovým republikánem byl Ronald Reagan a dnes i oni přijali neokonzervativní levičácké manýry, čili si s levicovými demokraty Baracka Obamy a Hillary Clintonové mohou podat ruce.

Ad (3) Komunistické a socialistické ideologie máme už přes 200 let. Narodily se v 18. a 19. století v Německu, Francii, Británii a USA. Potom Američané s Němci komunismus vyvezli do Ruska, když financovali a spoluorganizovali bolševický Leninův a Trockého převrat v listopadu 1917 proti tehdejší demokratické vládě Alexandra Kerenského ustanovené v únoru téhož roku po svržení cara. A odtud, jak známo, přišel po válce bolševický komunismus k nám a dostal se na 40 let k moci. Po krátké přetržce nádechu ryzí svobody v 90. letech dnes komunistické ideje opět vítězně pokračují ve svém rodišti na Západě a odtud se na novo v dalších a dalších vlnách valí k nám do střední Evropy a ČR. Projevují se v levicové totalitní politice USA a EU založené na eurosocialismu a neomarxismu a jeho nejrůznějších mutacích. Mezi typické ideologie patří rudozelený klimaalarmismus a environmentalismus alias globální oteplování, dále protirodinný agresivní feminismus, společensky rozvratný homosexualismus a LGBT, genderismus, politická korektnost, ženské kvóty, pozitivní diskriminace, soudcokracie, byrokracie, cenzura a autocenzura, policejní stát a státní fízlování, multikulturalismus.

Státními establishmenty ve Washingtonu a Bruselu jsou nám tyto zrůdnosti prezentovány jako tzv. nové evropské hodnoty, které jsme prý povinni sdílet, a na tradiční západní křesťanské hodnoty máme rychle zapomenout. Tento trend se zjevně netýká suverénního pravicového a konzervativního Ruska, proto je bruselskými neomarxisty a americkými fašisty tak fanaticky nenáviděno.

Cílem posledně jmenovaného euroamerického multikulturalismu, který v těchto měsících šokováni prožíváme doslova v přímém přenosu a na vlastní kůži, je zlikvidovat státy a národy, aby masy bezprizorních lidí byly globální vládní mocí a oligarchií snadno ovladatelné a stali se z nich otroci, protože pozbyly stmelující pouta k rodinám, národu, víře a vlasti. Americký fašismus se projevuje nejagresivněji na poli multikulturalismu, protože mu přináší nejmarkantnější komparativní profity. Americké vazalské státy v EU a NATO byly nejdříve zavlečeny do rozpoutání válek, agresí a státních převratů v Africe a na Blízkém a Středním východě a poté jim je z pozice multikulturního amerického protektora vnucováno přijímání milionů válečných uprchlíků i zaplacených ekonomických migrantů.

Tragické dopady těchto zrůdných ideologií na životy každého jednotlivce, rodiny, obce, národního společenství si u nás málokdo uvědomuje, s výjimkou jediného člověka, a to Václava Klause. Máme v opozici dvě snad někdy v minulosti pravicové strany ODS a TOP, ale ty jsou tak sebedestruktivně propojeny s neomarxistickými ideologiemi EU a USA, že nejsou schopny rozlišit vůbec nic a dělají jim typické užitečné idioty k tíži svých voličů.

Jsme účastníky a obětmi důmyslného a předem perfektně připraveného záměru s jasně danými cíli, kterými se jejich autoři ani nijak zvlášť netají - ad známá jména jeho protagonistů amerického fašismu Allen Dulles, Thomas Barnett, Peter Sutherland, George Friedman a mnoho dalších.

Třeba Thomas P. M. Barnett, americký vojenský plánovač a fašistický ideolog, uvedl : "Konečným cílem je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smíšením ras s cílem vznikem světlehnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby pracovali."

Bildergebnis für Barack Obama schreiend böse Photos
Prostředkem amerického fašismu je oslabit Evropu a položit ji na kolena, aby nemohla do USA své produkty vyvážet, ale zmohla se pouze na přijímání amerického exportu a otrockou nekvalifikovanou práci, jak vidíme v zemích tzv. třetího světa. Američané totiž svoje služby, zboží, kapitál a pracovní sílu nevyvážejí (vyjma zbraní), takže nevytvářejí tržní hodnoty, ale pouze je pasivně spotřebovávají. Vnitřní státní dluh narůstá a státní bankrot je oddalován jen pomocí tištění ničím nekrytých dolarů a vývozem zbraní. Američtí fašisté dobře vědí, že pokud se v mezidobí nestane zázrak, např. mezistátní nebo alespoň občanská válka v Evropě, tak jejich stát i s dolarem zbankrotují.

Toto nanejvýš aktuální téma je tak úděsné a znepokojivé a jeho souvislosti s americkým fašismem jsou tak blízké, že se k dalším otřesným informacím a konsekvencím bude nutno vrátit příště. Situace je totiž ještě horší, než bychom si byli ochotni vůbec připustit....

Autor: Lubomír Bouše | úterý 20.10.2015 10:12 | karma článku: 35.78 | přečteno: 3098x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 22.20 | Přečteno: 329 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 41 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.13 | Přečteno: 288 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.76 | Přečteno: 507 | Diskuse
Počet článků 21 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2387

Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...