Lubomír Bouše

Máme se obávat amerického fašismu ?

20. 10. 2015 10:12:05
Vždyť přece žádný neexistuje, opáčí podrážděně čtenáři a přitom si budou významně ťukat na čelo. Já bych si ale tak jistý nebyl. Co je třeba současný masivní útok na naši Evropu uměle vyprovokovanými přistěhovaleckými vlnami ?

Ale vezměme to popořádku. Nově ustavený americký fašismus vnímám jako spojení (1) korporátní oligarchie s (2) levicovým establishmentem zastřešené (3) socialistickými ideologiemi směřující ke společnému cíli zúčastněných, a to ovládnutí světa.

Ad (1) Korporátní bankovní a zbrojní oligarchii bychom v USA už měli a je již desítky let dokonale etablovaná ve státních a národních strukturách. Rozhoduje o veškerém společenském a politickém životě, vč. volby amerických prezidentů či ukončení jejich mandátu smrtí (např. J. F. Kennedy), jmenování členů vlády, volebních kampaní do Kongresu, zahájení válek, intervencí, státních převratů, apod. Je sdružená převážně kolem známé tiskárny dolarů aneb soukromé centrální banky FED. Pokud bychom měli jmenovat nejvýznamější figury, tak nelze vynechat desatero známých rodinných dynastií Goldmanové, Sachsové, Rockefellerové, Lehmannové, Kuhnové, Loebové, Rothschildové, Warburgové, Lazardové a Sieffové. Jsou posedlí novým světovým řádem (NWO) s jedinou globální vládou pod vedením vyvolených Američanů a samozřejmě globálními zisky a výhodami.

Prostředkem amerického fašismu je oslabit Evropu a položit ji na kolena, aby nemohla do USA své produkty vyvážet, ale zmohla se pouze na přijímání amerického exportu a otrockou nekvalifikovanou práci, jak vidíme v zemích tzv. třetího světa. Američané totiž svoje služby, zboží, kapitál a pracovní sílu nevyvážejí (vyjma zbraní), takže nevytvářejí tržní hodnoty, ale pouze je pasivně spotřebovávají. Vnitřní státní dluh narůstá a státní bankrot je oddalován jen pomocí tištění ničím nekrytých dolarů a vývozem zbraní. Američtí fašisté dobře vědí, že pokud se v mezidobí nestane zázrak, např. mezistátní nebo alespoň občanská válka v Evropě, tak jejich stát i s dolarem zbankrotují.

Toto nanejvýš aktuální téma je tak úděsné a znepokojivé a jeho souvislosti s americkým fašismem jsou tak blízké, že se k dalším otřesným informacím a konsekvencím bude nutno vrátit příště. Situace je totiž ještě horší, než bychom si byli ochotni vůbec připustit....

Autor: Lubomír Bouše | karma: 35.78 | přečteno: 3098 ×
Poslední články autora