Lubomír Bouše

Apokalyptický osud Evropanů podle plánů americké oligarchie (1.)

4. 11. 2015 12:00:14
Krok za krokem se začínají naplňovat obavy realisticky uvažujících Evropanů, co nás čeká následkem přílivu desítek milionů nekompatibilních etnik a náboženství, jak naplánovala americká vláda s oligarchií z FEDu.

Národní vlády, orgány Evropské unie, americká administrativa a s nimi spolupracující státní i nestátní subjekty směřují vývoj k jedinému cíli – vyvolání rasové a náboženské války v Evropě. Národní státy nebudou s to financovat a organizovat stále rostoucí nároky na obsluhu dalších a dalších milionů invazních cizinců z Blízkého a Středního východu a z Afriky, kteří se budou stále vehementněji domáhat splnění slibů o bezpracném vlastnictví rodinného domu, automobilu a bílých žen. Vedle toho islámští vůdci sní svůj dávný sen o porobení Evropy, což se podivuhodnou shodou náhod shoduje i s americkými národními zájmy. Američané vyzbrojí své islámské spojence zbraněmi, které jsou už dnes připraveny na amerických vojenských základnách v Evropě a v případě další potřeby zřídí letecký most mezi evropským a americkým kontinentem. Milí bezelstní Evropané, autentická apokalypsa je, zdá se, nevyhnutelná.

Bildergebnis für BÜrgerkrieg Photos
Když si srovnáme všechny kroky české vlády a orgánů EU i vlády USA za poslední cca dva roky, tak jednoznačně směřují jedním jediným směrem – k přípravě na současnou i budoucí plánovanou cizineckou invazi a k omezení práv občanů, abychom se my Evropané nebyli schopni bránit.

Dochází k bezprecedentním zásahům do lidských práv a občanských svobod (např. ostrakizace a kriminalizace občanů za názor, volební právo cizincům, rezignace státní moci na ochranu hranic, atd.). Ideologická cenzura a válečná propaganda v televizi, rozhlase i v prorežimních médiích se začínají rozbíhat do vysokých otáček, když první přípravy byly provedeny už během loňské ukrajinské občanské války.

Ačkoliv každý den pravidelně a plánovitě proudí do schengenského prostoru kolem deseti tisíc (!!!) ilegálních cizinců a kriminálních živlů, vláda a jí znormalizované sdělovací prostředky úmyslně mlčí, nanejvýš nás zahrnují dojemnými osobními příběhy, které se posléze ukazují jako vylhané. Oproti tomu veřejně činné osoby stavějící se statečně na obranu občanů EU a naší republiky jsou státní mocí a jejími kolaboranty zesměšňovány, umlčovány a dehonestovány. Establishment a provládní sdělovací prostředky vymývají mozky občanů falešnou ideologií o tzv. nových evropských hodnotách založených na euroamerickém neomarxistickém multikulturalismu, politické korektnosti a homosexualismu a ostentativně odvrhují naše tradiční západní křesťanské hodnoty, na nichž byla naše civilizace založena.

Probíhají přípravy na další omezení svobody slova na internetu a ve sdělovacích prostředcích, přijímají se zákony na odzbrojení občanů omezením držení střelných zbraní. Dochází k účelovým personálním čistkám v bezpečnostních sborech a zpravodajských službách a k dosazování režimu loajálních úředníků, naštěstí díky našemu prezidentu Zemanovi zatím ne v armádě. Začala infiltrace obyvatelstva konfidenty, zvedají hlavu síly prosazující zřízení speciálního státního zastupitelství s mimořádnými pravomocemi. Jsou patrné iniciativy zavádět drakonické tresty k odstrašení občanů klást odpor.

Vlastizrádná státní moc vzorně kolaboruje s bruselskou centrálou a do puntíku plní příkazy našeho amerického protektora, aby cizinecká invaze do celé Evropy probíhala nerušeně jako po drátkách. Vláda poslušně a bez reptání přijímá roli vazala cizí mocnosti, ztotožňuje se s umělým vytvářením vnějších tzv. nepřátel (Rusko, Čína), od nichž nám žádné nebezpečí nehrozí, přičemž reálná a akutní rizika islámského teroru vědomě bagatelizuje, a to s cílem odvést pozornost znepokojeného obyvatelstva od aktuálních fatálních nepezpečí. K odvrácení pozornosti občanů od národní sebezáhuby a k vytvoření vnitřních nepřátel slouží i uměle vyvolaná a zrovna na tuto kritickou dobu načasovaná zatýkání veřejných činitelů kvůli údajné korupci, ačkoliv její míra patří u nás k nejnižší na světě.

Státní moc jistě neopomene včas vyprázdnit věznice, aby se uvolnila místa k internaci politicky nepohodlných osob, a propuštěné kriminální živly využít jako katalyzátor rozvratu společnosti. Je jenom otázkou času, kdy se vláda rozhodne vydat nařízení k odevzdání osobních zbraní policii i uzákonit výjimečné tresty za jeho neuposlechnutí.

Vedle toho jsou známy informace o zvýšených aktivitách americké armády v Evropě, zejména doplňováním vojenské výzbroje o ruční palné zbraně a střelivo, určených nepochybně k jejich rozdávání islámským bojovníkům a teroristům. Již nyní přicházejí ze zahraničí zprávy o vědomé beztrestnosti islamistických cizinců za spáchané trestné činy, zejména za znásilňování žen a dětí, a o úmyslné nečinnosti orgánů státní moci jejich zakrýváním.

Člen koaliční vlády za KDU-ČSL Pavel Bělobrádek se dokonce explicitně vyslovil, že od přistěhovalců nemůžeme dodržování našich zákonů požadovat a že české ženy by neměly sexuálním potřebám černochů a muslimů a započetí dětí s nimi odporovat, ale poddat se jim. Lze očekávat, že v případě nutnosti bude zajisté vyhlášeno i stanné právo či výjimečný stav. Zejména pokud by se vyskytly snahy zoufalého obyvatelstva vzít osud do svých vlastních rukou a přes odpor vlády a jejích kolaborantů se svépomocí bránit před násilníky a lupiči se zbraní v ruce, protože lze počítat s absurdní realitou, že policie bude vědomě nečinná a na své zákonné povinnosti rezignuje.

Národní armády a naši spojenci v NATO nás vůbec nebrání, ale naopak ohniska občanských nepokojů v kritických regionech Afriky a Arábie ještě paradoxně rozdmychávají. Stabilizující ruské vojenské angažmá proti islámským teroristům v Sýrii je prorežimním mainstreamem a vládní propagandou zcela absurdně odsuzováno. Dosavadní formálně existující systém ochrany vnější schengenské hranice totálně zkolaboval. Řecko a Itálie na povinnosti převzaté smlouvou o jednotném schengenském prostoru zcela trestuhodně rezignovaly. Ačkoliv je všude na světě pašeráctví lidí považováno za trestnou činnost, plavidla a majetek převaděčů nejsou ani zabavovány ani likvidovány, ale naopak pachatelé této kriminální činnosti se těší veřejné podpoře. A tak bychom mohli pokračovat dál a dál. Zkrátka, jsme očitými svědky absolutního rozvratu právního státu a Evropské unie.

My, kteří jsme doposud většinu svého života prožili v čsl. komunistické totalitě, jsme maximálně šokováni a zděšením nám doslova padají brady. Pohříchu, něco takového si ani českoslovenští komunisté nedovolili.

Jak vidno, nečekají nás zrovna dobré časy a máme se tedy skutečně na co „těšit“ !

Pokračování příště.

Autor: Lubomír Bouše | karma: 31.84 | přečteno: 2026 ×
Poslední články autora