Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Opravte si tu šílenou hrubku - "vlýsám", to je jak kdyby chtěla zplešatět. :-)

0 0
možnosti
VH

O nerovnoprávném postavení otce v této (o genderově vyrovnaném postavení žvanící) společnosti nepochybuji.

  Ovšem Váš popis důvodů považuji za naprosté zvěrstvo.  Ta že doufala (ve většině případů) ve spokojený společný život stejně (ne-li více) jako budoucí otec.

  Jistě existují výjimky - přesto Vás nenazývám zlodějem jen proto, že jisté procento populace krade.

6 0
možnosti
LB

Ale kdepak ! Jste ještě ze staré dobré školy. Dneska se musí i porod zpeněžit. Muž je pouhým dárcem spermatu. Přece mu ženská nebude prát ponožky.

1 0
možnosti
RN

jen vypocitave zlatokopky, autore - ostatne nic ve zlem, pokud se nekomu dovoli zit na ukor druheho je zlatokopectvi zakonite.

2 0
možnosti
Foto

Já myslím, že ženy strašně přeceňujete. Roky trvající plánování a manipulace? Spíš nevýběr partnera, bereme prvního kdo je, pak pláčeme a bojujeme a snažíme se situaci zlepšit, domníváme se, že výčitky ozřejmí partnerovi naše opravdové touhy. Nakonec rozpad, samoživitelství, neštěstí na všech stranách, pár peněz od otce dítěte a nekonečná dřina. Fakt neznám nikoho tak zoufalého, kdo by si to vybral předem a dobrovolně.

4 1
možnosti
LB

Vážená Lucie, tragické osudy mužů hovoří, že mnou popisovaný fenomén existuje. I v této diskusi zaznívají potvrzující názory. Současně na obranu žen musím dodat, že na vině je především opatrovnický systém a k nám uměle zavlečená neomarxistická feministická ideologie, která je jeho vodítkem.

2 0
možnosti
JL

S takovými názory moc štěstí u žen neuděláte.Rv

4 1
možnosti
KT

Přála bych vám takový pohodový život samoživitelky. Jednu takovou znám. Sama na dvě děti, alimenty žádné, pracuje od rána do večera a mezitím rozváží děti do školy, do školky, na kroužky, stará se sama o celou domácnost a věnuje se těm dětem.

11 1
možnosti
LB

Doufám, že vnímáte, že je na tom něco špatně a nepřirozeného.

0 1
možnosti
JS

Autor je misogyn.. Jeho článek je nenávistný. Rv

8 7
možnosti
LB

Pane Jiří, trošku to odlehčím, snad se z toho nezhroutíte - Vás se předestřená problematika už netýká....

0 6
možnosti
Foto

Pausalizujete. Z této záležitosti nemůžete udělat obecny jev. Kazde partnerství má sva specifika, jakož i okolnosti rozpadu. Takže jsou skutecne samozivitelky chudinky a jine zlatokopky. Stejne jako jejich protějšky, jsou mnohdy vykoristovani chudáci, ale jini nezodpovedni egocentrici. Nejčastěji jsou nespravedlnosti stizeni slusni lidé, jedno či otec nebo matka-ti nesou břímě výchovy v odpovidajicich podmínkách, často z a absolutní nespoluprace druhého rodiče. Mnohdy je ten naivnejsi v dnešní dobe stizen ještě nějakou tou exekuci, coby veselym pozdravem od expartnera. Záleží v jakem prostředí se nacházíte.

3 0
možnosti
LB

Rozvraty rodin dospěly až do takového stádia, že mladí lidé mnohdy nikdy nezažili, jak funguje úplná rodina a jak se mají manželé k sobě chovat. Tento handycap se potom přenáší i na jejich děti. Myslím, že bychom měli říci feminismu dost !

1 3
možnosti
BM

To jsou samozřejmě extrémy. Měl by jste si párkrát pořádně vrznout a ono  to přejde.

Hezký den.

12 2
možnosti
MV

se zlatokopkou?:)))))

2 0
možnosti
MV

Je dobre,ze bylo toto tema nakousnuto.

4 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik