Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

řekl bych, že to je skoro jako ve všem. Půl na půl.

0 1
možnosti
DT

Ach - zase jeden spravedlivý podvedený.

Opravdu si myslíte, že je pro ženu ideální, aby měla "živitele" v base? Nějak vám tam hapruje logika. Také ty vyhlídky, být s dětmi na nějaké nouzové ubytovně - to asi do vašeho hezkého obrázku o vypočítavé zlatokopce moc nezapadá. 

Pakliže ten blog měl být vtip, byl to z mého pohledu hodně černý vtip a houpý k tomu.

11 4
možnosti
LB

Právě, že je to logické, v článku je o tom jasně psáno. I během výkonu trestu odnětí svobody běží povinnost placení výživného, takže po návratu z kriminálu, pokud nezaplatí dluh na výživném dobrovolně, tak mu Váš exekutor sebere střechu nad hlavou, auto, úspory-pokud mu ještě nějaké po rabování bývalky zbyly. Ještě nějaký dotaz ?

7 0
možnosti
Foto

Vám musela (y) nějaká (é) žena (y)strašně ublížit...

A nebo Vy jim?

RvRvRv

8 4
možnosti
LB

Kdyby šlo event. jen o mě, tak bych se s tím nějak vypořádal. Ale jedná se o masivní lavinu feminismu a statisíce případů státního oddělování dětí od otců, což má potom drastické dopady do výchovy dětí a do destrukce rodinných vztahů. O sociálních dopadech a do zadlužřenosti státu ani nemluvě. Slyším to od mladých tátů prakticky každý den, přičemž možnost obrany proti tomuto fenoménu je nulová, resp. odstěhovat se do kláštera.

5 1
možnosti
MV

No napsaj jste to opravdu ostre....ale uprimne receno....jak se rika,,na kazdem Sprochu,je pravdy trochu''....v tomto pripade se  obavam,ze pravdy dost.Sam znam nekolik takovych ,,sikovnych'' devcat.

10 1
možnosti
NM

...je to už stará a osvědčená pravda jako tento případ u cikánů...u nqarozeného dítěte se nqpíše ten nejstarší člen známé rodiny aby v případě úmrtí toto dítě bralo sirotčí důchod..doufám,že je to p. Marksové známo;-O;-O[>-]

1 3
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik