Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

přírodo, přírodo, do čeho's to duši dala?

5 0
možnosti
Foto

kde je slepá víra, argumenty selhávají.

4 0
možnosti
JL

Protože to není první blog, který jsem od vás četl, napadá mě refrén jedné písně: ''Nikdo tě vážně nebere, a to tě žere frajere''.

7 0
možnosti
LH

Chudák pan Bouše. V podstatě je mi ho líto. Tak se těšil, jak bude psát svůj seriál o podvodných Amerikáncích a hned po prvním dílu ze sebe udělal úplného trotla... ;-D

14 0
možnosti
MM

Ještě k Vašemu tvrzení o vlajce: co nám říkají dobová videa? Na naprosté většině z nich je vidět, že vlajka se vlní jako přímý následek toho, že s ní manipulují astronauti. A právě proto, že na Měsíci není atmosféra, pohyby vlajky nejsou příliš tlumené a tlumí je pouze její vlastní materiál. Důsledkem je proto mnohem delší doba dozvuku různých kmitů a pohybů na ploše vlajky. Vlivem menší gravitace jsou také pohyby prudší. Pokud se však na video díváte dostatečně dlouho, zjistíte, že i tyto pohyby skončí a pokud se nikdo vlajky nedotýká, vlajka setrvává v klidu.

4 1
možnosti
LB

Tak o tomhle nic netvrdím, tímhle momentem jsem se nezabýval. Ono je těch rozporů v podstatě nekonečné množství, a to Vámi zmíněné chování vlajky za pohybu neshledávám zase tak průkazné, aby to zabíralo místo na omezeném prostoru blogu.

0 1
možnosti
MK

R^ Omílat nesmysly je nesmysl, ale palec nahoru za to, že ty nesmyly omíláte. Zvláště, když tyto konspirace skončily po té, co Rusové otevřeli svoje archívy z kterých je patrno nejenže sledovali přistání Američanů na Měsíci, ale tato přistání i zdokumentovali. Prozradím Vám sladké tajemství. Uvnitř naší země je ještě jedna, mnohem větší

15 1
možnosti
AF

nesmíme také zapomenout na to, že Elvis stále ještě žije!

5 0
možnosti
AF

já mám naopak jinou teorii - tzv. karmovou. Pan Bouše toho zatím moc nenapsal a taky vysokou karmou zatím moc neoplývá.

Naopak ale ví, že čím více čtenářů se nechá nachytat na jeho "trhák" v titulku a článek otevře, tím více karma naskakuje. No a protože většina diskutujích v diskuzi vstupuje do diskuze přes článek, který většinou nově otevírají - tak se Karma jenom sype.

 

Kdoví, zda se moje teorie ukáže stejně "spikleneckou" jako ta jeho.........?

7 1
možnosti
JS

Je to Troll, na tomhle blábolu to lze vyučovat..

5 1
možnosti
PM

P57e72t28r 27M37u87n91z57a32r

8. 10. 2015 18:04

Sice myslím, že to nemá cenu, ale:

1) "roč opěry rakety, americká vlajka a její stěžeň nevrhají dlouhý stín jako astronautovy nohy ?"- vrhají, nevidím rozpor. Nezapomeňte také, že zem není úplně rovná  a tak se stíny samozřejmě jeví deformované. "Spojíme-li horní líc kosmonautovy přilby s horním okrajem jejího stínu pomyslnou přímkou" tomu nerozumím, horní okraj stínu přilby je mimo fotografii.

2) "Proč není stín pod vlajkou a pod trupem astronauta, když je stín pod raketou ?" jsou mimo fotografii

3) viz 2

4) perspektiva - stíny se promítají na rovinu, která je skoro kolmo k objektivu

5) protože do něj svítí odrazem od bílého skafandru světlo

6) nejde o rovný povrch, jde o perspektivu

7) nejde o atmosféru, ale o to, že každý film (nebo optický snímač) má určitý rozsah úrovně osvětlení, které jsou schopné zachytit. Neexistuje snímač, který by byl schopen zachytit hvězdy a zároveň měsíc (měsíční krajinu) aby nebyla přepálená.

8) kabel vede k tomuto zařízení https://www.flickr.com/photos/projectapolloarchive/21473310369/in/album-72157658601662068/ rýhy jsou asi od toho jak to tahali.

Koukněte na všechny fotky (i nepovedené) z programu Apollo viz tady https://www.flickr.com/photos/projectapolloarchive/albums/72157658601662068/with/21473310369/ nedávno to všechno uvolnili na Flickru

3 0
možnosti
ZH

Jen takova poznámka, Cinani nedavno měli sondu na Mesici a prinesli fotky, který jsou vesmes stejny jako z Apolla. Povrch, horizont, absence hvezd.... vse stejny. Ale mozna to taky udelali ve studiu ;-D

3 1
možnosti
MK

Po přečtení článku je mi Vás opravdu trochu lidsky líto.

3 1
možnosti
PS

P78e87t28r 84S82k59á50l23a

8. 10. 2015 18:01

Přímo naopak. Hned po druhé světové válce nastal obrovský rozmach kosmonautiky s cílem zachránit elitu lidstva před hrozícím zánikem Země. Aby vlády snáze utajily obrovské prostředky vynakládané na mimozemské základny, vytvořily i několik falešných, primitivních "vesmírnýchprogramů". Zatímco lidstvo s napětím sledovalo "první" kroky Neila Armstronga po Měsíci, na opačné straně Měsíce se už budovaly ohromné haly, skladiště,skleníkya města.

Zdroj:http://technet.idnes.cz/konspiracni-teorie-svetova-elita-prcha-ze-zeme-stavi-si-uz-zakladny-na-mesici-18l-/tec_technika.aspx?c=A110802_075529_tec_technika_pka

0 1
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik