Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Neskutečná hloupost. Totální útok na zdravý lidský rozum. Američané v kosmonautice nad Ruskem ztráceli, nicméně ztrátu dohnali a později byli lepší, Viz raketoplány, sondy na Mars a jinam, páč jako jediní dokázali prozkoumat všechny planety sluneční soustavy. Nedávno to dokončili  průzkumem Pluta.

5 0
možnosti
LB

Dovolte takovou otázečku. Když jsou tak USA ve výzkumu vesmíru tak vynikající, a neříkám, že v mnoha ohledech jistě ano, tak proč nemají na Měsíci stálou vesmírnou stanici ? Proč od té doby za celých 40 a více let tam ani jednou nezabloudili, když to byla taková brnkačka ?

0 6
možnosti
LP

Jsem také trochu na vážkách. Vím ,že Měsíc je k Zemi natočen stále stejně a snad technika je tak daleko .že by bylo možné nějakým dalekohledem najít americkou vlajku nebo lunární vozidlo. To by snad přistání potvrdilo.

0 0
možnosti
LB

Samozřejmě, že je typické ticho po pěšině, aby náhodou nikdo s takovým "dobrým nápadem" nepřišel a Američané museli hledat výmluvy, proč to nejde.

0 4
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik