Diskuse

Největší podvod 20. století : Američané na Měsíci nikdy nebyli – 1. díl

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J64a25n 52K98a82d76r43a97b95a

19. 10. 2015 14:06

Fascinuje mě, kolik energie je schopno věnovat tolik lidí na vyvracení bludů jednoho pomatence... sebejasnější argument nemá šanci, leda byste toho pána někdo pořádně kopl do zadnice, aby vyletěl až na měsíc a padl vedle zbytků přistávacích modulů Apollo :-)

0 0
možnosti

T39o75m31a93s 36T70r11n33k82a

19. 10. 2015 12:30

ty argumenty 1-10 jsou provalené a stokrát vysvetlené, spíš bych se pozastavil nad historii zkoumání sluneční soustavy - to podle mě víc vypovídá o tom že tam nebyli, nedokázali se ani vrátit z měsíce zpátky ale lidi tam letí jak nic.. to je blbost na ntou, jo nakonec tam doleteli i vozitka tam jezdili stejně jak rusům ale BEZ LIDI

https://cs.wikipedia.org/wiki/D%C4%9Bjiny_pr%C5%AFzkumu_slune%C4%8Dn%C3%AD_soustavy

0 0
možnosti

Prosím pěkně, ta ftipná kaše, co zřejmě rád jíte, se prodává v kterém supermarketu? A je instantní, nebo se musí namáčet předem? Děkuji za informaci.

5 0
možnosti

Megalomanští hnusní amíci,  těm nestačilo jedno fingované přistání na Měsíci, tedy ji fingovali cca 5 a k tomu pro jistotu i jednu neúspěšnou misi Appolo 13 aby to vypadalo věrohodně. ;-D

Stejně tak to bylo v NY to jim taky nestačilo letadlem narazit do jednoho mrakodrapu, tedy těch letadel unesly celkem 5 nechali pro jistotu ještě zbořit Pentagon ale nikoliv uneseným  letadlem  ale raketou vzduch země, k tomu nechali ještě pro jistotu oba mrakodrapy a nějaké ty budovy okolo připravit tajně k řízené demolici  a to všechno jen a jen proto aby mohli vyrazit krást ropu do Afganistánu a Iráku ;-D;-D;-D;-D

Kde berou amíci ty stovky psychopatů  co jsou ochotni zavraždit  tisíce svých spoluobčanů a mlčet jako hrob,  to je záhada, zřejmě CIA inzeruje v hlavních denících nebo chodí dělat nábory do psychiatrických léčeben. ;-D

11 0
možnosti

Na fotkách z Měsíce nejsou hvězdy prakticky vidět jednoduše kvůli kontrastu, ve srovnání s osvětleným povrchem jsou hvězdy příliš slabé. K ověření nemusíte lítat na Měsíc. Stačí být v noci v letadle nebo jen osvětleném pokoji - přes okno hvězdy neuvidíte. Musíte světlo zaclonit.

Takové snímky sluneční koróny umí prof. Druckmuller při zatmění Slunce - udělá spousty snímků s různou expozicí a počítačově je zpracuje. Jinak to nejde.

Z nedávno zveřejněné kolence scanu fotek z Měsíce na některých fotografiích zřejmě občas nejjasnější hvězdy či planety vidět jsou, třeba na

https://www.flickr.com/photos/projectapolloarchive/21672162302/in/album-72157656723857913/

https://www.flickr.com/photos/projectapolloarchive/21062614593/in/album-72157656723857913/

Z Apolla 14, stín kosmonauta, nahoře pár hvězd. Zkuste identifikaci. ;-)

3 1
možnosti

Pane Sedmíku, vždyť přece ty fotky jsou naprosto jasné podvrhy, na to nemusí mít člověk snad ani maturitu. Platí to samé, co jsem napsal v článku. Nic tam nesedí a neladí s logikou a technickými principy.

Apropos, to se za celých 6 misí na Měsíc během 3 a půl let nenaučili američtí astronauti fotografovat hvězdy ?

Vy věříte tomu, že fotka neukáže přesně to, co vidí lidské oko a zvětšeninou ještě mnohem více ?

0 9
možnosti

Ty pitomoučké argumenty, obsaženy v článku, už byly tisíckrát vyvráceny a přesto se pořád najdou troubové, kteří se na ně odvolávají. Soudný člověk se vyprdne na všechny tyto údajné sporné záležitosti, protože mu stačí jen ten prostý fakt, že kdyby se dalo přistání Američanů na Měsíci jen trochu zpochybnit, propaganda bývalého SSSR by to už dávno udělala. O ničem takovém však ani já, ani nikdo jiný neví.

6 0
možnosti

Pane Stehlíku, nemaje věcných argumentů děláte tradiční chybu všech obhájců amerického podvodu s misí na Měsíci. Jste zatížen stigmatem bipolárního vidění světa, jenže za prezidenta Nixona to bylo trošku odlišné a doba jeho prezidentství se od funkčních období jiných US prezidentů kapičku liší.

V příštím díle o tom píši více. Asi do dám do světa zítra dopoledne.

Takže se těším na kritiku mých argumentů.

0 4
možnosti

P86e58t86r 27U55h35e79r

9. 10. 2015 11:59

Ty jsi legrační, Lubo ;-D

0 0
možnosti

Atmosférický tlak na Měsíci je tak nízký, že ve srovnání se zemskou atmosférou je zanedbatelný a situace je prakticky stejná jako na oběžné dráze kolem Země. Tam se uskutečnilo mnoho výstupů ve skafandrech do volného prostoru ještě před Apollem 11, takže technika byla dobře zvládnutá. Ve skafandrech lodí Apollo byl nižší tlak než 1 atmosféra, ostatně také v lodi.

Skafandr má několik vrstev, obsahuje mj. cirkulaci vody k zajištění tepelné pohody. Vnější vrstva již nezachycuje vnitřní tlak vzduchu, proto není nafouknutá. Viz článek o skafandrech

http://mek.kosmo.cz/pil_lety/usa/apollo/lk7.htm

.

Tak to vypadá, když člověk bez potřebých znalostí vynáší suverénní soudy, a ani se nenamáhá si relevantní informace zjistit. Kam se hrabe Brouk Pytlík, to se nedá srovnat!

7 0
možnosti

Příspěvek patří do vlákna o skafandrech.

0 0
možnosti

Takže znovu, pane Bouše. Laserové odražeče byly na Měsíc umístěny misemi Apollo v letech 1969 až 1971. Od srpna 1969 s nimi měří vzdálenost Země-Měsíc čtyři observatoře včetně jedné ruské. Odražeč Lunochodu 1 z roku 1970 se nepodařilo zprovoznit kvůli chybnému údaji o místě přistání, díky poloze zjištěné LRO se s nám pár let pracuje. Laserový parsek na měsíci má průměr 3 až 7 km, bez odražeče se žádný signál zpět nedostane. Funguje také odražeč Lunochodu 2 z roku 1973. Viz přehled v článku

http://www.ian.cz/detart_fr.php?id=383

Dokud to šlo, tak jste nad postupně přinášenými údaji lavíroval. Když už nebylo před důkazy kam uhnout, jednoduše jste přestal reagovat. Takto se chovají Jehovisté. Máte v sobě kousek cti, abyste se čelem postavil k realitě?

3 0
možnosti

Laserové (koutové) odražeče (francouzské provenience) jsou na Měsíci spolehlivě 2, resp. 3. Všechny jsou tam dopraveny sovětskými automatickými lunárními sondami, z čehož jedna sonda je Sověty s kolegiality vydávána za americkou jako astronautskou přinesenou panem Armstrongem.

Ten link je amatérský elaborát převzatý z oficiálních zdrojů, kterým nikdo dneska už nevěří, jak jsou prostoduché. Přece jenom technický pokrok za 45 let ukázal, že při tehdejším stavu techniky byla mise na Měsíc zbožným přáním s politickým podtextem pro americké voliče.

0 2
možnosti

Moje včera zmíněná teorie, tzv. karmová, se potvrdila. Pane Bouše, už jste přes 22.

 

Čím větší nesmysl v titulku, tím rychleji stoupá karma.

1 0
možnosti