Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P60e59t89r 38M78u63n65z53a42r

10. 10. 2015 18:22

Aha, takže přesto, že existují současné fotky z míst přistání s vyšlapanými "chodníčky" od kosmonautů a mnoho dalších hmatatelných důkazů, tak nám tu autor předkládá vizi mezinárodního spiknutí, že Sověti kryli Američany na základě nějakých dohod. A postačí mu na to jen poskládat par fakt, které nic nedokazují. Bravo!!!

A tento autor o sobě prohlašuje: "Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí."8-o  No skvělé, fakt nevím jestli se mám smát nebo brečet.

No radši se budu smát, je to lepší emoce. Další diskuzi na rozdíl od prvního dílu nebudu vést (ono ani není s čím, protože uvedené věci nic neznamenají).

Jen jedna věc - "Ačkoliv měl dostatečné vědecké kapacity a vyspělé technické prostředky, aby výpravu na Měsíc, byla-li by objektivně realizovatelná, absolvoval už několik let před USA, přesto tak neučinil a na Měsíc neustále vysílal pouze automaty bez lidské posádky." - docela by mě zajímalo, kde berete nějaká fakta pro toto tvrzení. Dle mého neměl technické a odborné prostředky na vyslání lidí na Měsíc. Znáte osud rakety N-1?

9 0
možnosti
LB

Na vyslání lidí na Měsíc neexistují technické prostředky dodnes, a to jsme se za 45 let ve vědě docela posunuli. Přesněji vyslat je tam můžeme, ale vrátí se mrtvoly.

0 5
možnosti
Foto

Jsem nesmírně rád, že jste do moderní historiografie vrátil Cimrmanovu oblíbenou metodu, dnes známou pod názvem Kauzální Guláš Bulvárního typu (v sovětské literatuře většinou uváděnou pod zkratkou KGB).

Cimrman si například všiml, že známá epidemie úplavice na Tanvaldsku (1887-1893) se časově přesně překrývá se šéfováním jistého Ferdinanda Huschka v C&K úřadu pro kontrolu parních strojů ve Vídni a bystře z toho odvodil, že v pozadí epidemie stála nedbale utěsněná šoupátková komora.

Ale to není ani zdaleka všechno!

Jako z udělání se v říjnu 1893 koná ve Štýrském Hradci celoimperiální konference kostruktérů lokomotiv. To koukáte co?

24 0
možnosti
JL

Američani nedávno zveřejnili fotky z Měsíce a už docela omletým důkazem je kontakt s přístrojem na Měsíci, který tam kosmonauti umístili, pomocí laseru. Ty věci, co tam zanechali, tam pořád jsou a jsou viditelné i ze Země. Ať si autor najde nějaký dobrý dalekohled a neotravuje teoriemi, dávno vyvrácenými.

12 0
možnosti
LB

A jsou tím Vaším dalekohledem viditelná i ta měsíční auta (cca 10 krát větší než koutový odražeč), kterými se tam astronauté měli po Měsíci projíždět ?

0 3
možnosti
Foto

Ještě jedna teorie by připadala v úvahu. Autor má za cíl stát se ,,Špíčou" BLOGEREM:-) ,,Vhodná" témata a je to na to tatata;-D ZN. ,,NAHODˇ!":-P

1 0
možnosti
RS

Clanek psany na Marsu. Na Moravskem Slovacku by rekli: "Pane Boze kams tu dusu vrazil."

10 0
možnosti
Foto

Máte jednu výhodu. Nebolí to.

11 0
možnosti
VV

Ale ockovat se proti tomu asi taky neda.

0 0
možnosti
KC

Taková hloupost !!! Škoda slov a škoda času.

4 0
možnosti
Foto

8-oDosažením povrchu Měsíce posádka Apolla 11 splnila cíl vyhlášený 25. května 1961 prezidentem USA Johnem F. Kennedym – do konce dekády stanout na povrchu Měsíce a bezpečně se vrátit na Zemi.;-)

Autorovi z jeho konspiračnÍch ,,analýz" nějak vypadl ,,nějakej" J.F.K;-D

Že by ho po dohodě s rusama nechal zastřelit nějakej Nixon? Čorti a  autor znájet:-P

8 0
možnosti
LB

Já vím. A je na tom něco, co by s článkem nekorespondovalo ? Plán je jedna věc, ale realita je úplně něco jiného, to snad všichni víme.

0 7
možnosti
KK

Nikde jsem se tady zatím nedověděl, jak se dostaly stovky kilogramů hornin z Měsíce do pozemských laboratoří?

8-o?  .....  ;-D

2 0
možnosti
KK

Konspirační odpovědi se nedočkám, takže pak už zbývá jen možnost, že je na Měsíci někdo skutečně nasbíral a na Zemi dovezl.

0 0
možnosti
VR

Je víc než pochopitelné, že spekulovat o tom, jestli byli Američané na Měsíci, se pokládá v našich krajích zcela právem za výsadu bláznů a fanoušků těch nejšílenějších spikleneckých teorií. Důkazů, že tam opravdu byli, jsou tisíce – zatímco spekulující se opírají o několik značně bizarních analýz dvou, tří fotografií a hlavně o ruskou frustraci.

Zato na východ od našich hranic se zjevně podobné teorie stále více stávají mainstreamem. Mluvčí ruské Vyšetřovací komise Vladimir Markin zveřejnil v deníku Izvesija sloupek, kde vysvětlil, proč Rusko musí situaci ohledně Měsíce vyšetřit. Neboli je vidět, odkud bere autor inspiraci:-)

8 0
možnosti
Foto

Z jednoho US scifi filmu o fiktivním letu amíků na měsíc. Končil happyendem;-D Asi ho viděl jako ,,pubert", zaskl se mu tam, co někteří mají dokonce i mozek, a od té doby pátrá, radí, informuje, odhaluje:-P

0 1
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik