Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Druhý díl je stejně dokonalý jako vědecké pojednání o nebezpečnosti chleba

http://otesanek.blog.cz/0703/vedecky-dokazano-aneb-chleb-je-nebezpecny

Dělat z časové souvislosti příčinnou souvislost je základní logický faul. Vesmírné soutěžení bylo na špici prestiže a Rusové by USA nic neodpustily, a už vůbec nekryly eventuální podvody bez ohledu na momentální politiku.

Toto jsou ale nepodstatné okolnosti, autor bohorovně ignoruje nebo překrucuje neprůstřelné důkazy typu funkční koutové odražeče, s nimiž se začala měřit vzdálenost Země - Měsíc. Způsob uvažování je stejný jako u sektářů typu Svědci Jehovovi nebo těžkých psychiatrických pacientů s nevyvratitelnými utkvělými představami. Racionální dialog je nemožný, jak ukazuje diskuze u obou dílů.

9 0
možnosti
LB

Neodpustili ? Tak se podívejte na ty 2 náhodně vybrané fotky v článku. Dokážete si představit, že by se takhle kamarádsky k sobě chovali Obama s Putinem nebo někteří z jejich předchůdců ?

Dva koutové (laserové) odražeče prokazatelně dovezly na Měsíc sovětské Lunochody, protože je mají zabudované na kapotě. Avšak změřit vzdálenost Země a Měsíce umím laserem i bez těchto odražečů; ty to měření pouze nepatrně zpřesnily.

0 3
možnosti
OP

Až dosud jsem si myslel, že největší zoufalec je tu Olšer. Vy ale dovedete napsat snad ještě víc jaloviny. Nejste jeho příbuzný ?

7 0
možnosti
BM

Prosím Vás, ten třetí díl již ne! Uvědomte si, kdyby to byla skutečně pravda, tak by se již dávno provalilo... Žijeme v době kdy se doopravdy již nic neutají...

Tyhle spiklenecké teorie skutečně patří do oblasti sci-fi..

16 0
možnosti
LB

Ale vždyť to je provalené už plno let. Teď se čeká jenom na vhodnou příležitost, až se Američané přiznají. Mám pocit, ža až odejdou na věčnost i poslední astronauté, tak k tomu dojde.

1 12
možnosti
JN

ještěže nám Vy řeknete jak se na to dívá Kreml

7 0
možnosti
Foto

už se těším na ten třetí díl, to bude teprve bomba.

Chocholoušek se už na vás těší.

17 0
možnosti
Foto

musím vás pochválit, motivaci Sovětů mlčet jste zdůvodnil přesvědčivě.

1 0
možnosti

A aby vám ta prolhaná NASA ještě víc zamotala hlavu, uveřejnila přes 8400 starých i nových fotografií z misí Apollo 7 až 17 a jsou nyní volně k dispozici. Všechny pochází od samotných kosmonautů, kteří měli k dispozici fotoaparáty Hasselblad a kolekce na Flickru obsahuje fotografie z Měsíce i cest tam i zpět:-)

http://technet.idnes.cz/apollo-nasa-photos-moon-earth-d2o-/tec_vesmir.aspx?c=A151006_000240_tec_vesmir_dvz

14 0
možnosti
LB

Pane Černý, tohle jsme s oponenty probírali už v 1. díle mé trilogie. Fotky z Měsíce byly pořízené americkými automaty, fotky z oběžné dráhy Země fotili kluci z Apolla. Dál totiž nedoletěli, protože by je to stálo život.

Takže zkuste na mne zase něco dalšího.

0 13
možnosti
VV

Je to sice blbe, ale v zaplave nesmysl o detech Michalakovych a muslimech co nas prisli vyzirat je to docela osvezujici.

10 1
možnosti
MO

A Elvis žije na Havaji!;-)

12 0
možnosti
Foto

na Havaji je jeho dvojník, pravý Elvis žije v Aši

3 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik