Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P62e13t81r 95M55u93n70z82a20r

19. 10. 2015 18:21

S ohledem na názory pana Bouše na přistání Američanů na Měsíci, již jeho výplody nečtu, neboť je to ztráta času.

Hlavní problém s panem Boušem je, že naprosto zaslepen ideologií. A když se jeho ideologie neschoduje s realitou, tak prostě realitu ohne jak potřebuje, ale nikdy nezradí svoji ideologii. V tomto kontextu je potřeba p. Bouše číst, respektive je lepší ho nečíst.

Jeho "dedukce" jsou totálně vycucané z prstu, když mu předložíte fakta, která se neschodují s jeho výplody, tak je bohorovně přejde, jako by neexistovali. Ve své hlavě si vytvoří nějakou teorii, ale jelikož ji vytvořil ve své hlavě, tak ji považuje za nezpochybnitelný fakt, který má přednost před prostou realitou.

Takže tuto informací prosím berte do úvahy, až si přečtete tento tento jeho výplod a zařiďte se podle toho.

0 0
možnosti

A co má ideologie společného s technickým a politickým hodnocením amerických misí na Měsíc ? Spíš bych řekl, že ideologií máte zatemněný mozek Vy, tudíž nejste schopen nezávislého pohledu a máte děsy z toho, aby pravda o podvodu nevyplavala na povrch.

Ale tenhle článek je o přistěhovalcích a o snaze establishmentu odpoutat od nich pozornost, aby se jich sem mohlo dovézt co nejvíce.

0 0
možnosti

To,co jste napsal je obrovská pravda.Jste člověk,který má dostatek informací.Ten,kdo je ochoten přemýšlet nad fakty a souvislostmi dochází ke stejným závěrům.Jinak přichází možnost snadné manipulace,či lehké retardace.......

2 2
možnosti

I když to tady na iDnes v diskusích nad těmito tématy tak nevypadá, tak ve skutečnosti většina lidí v ČR celou věc hodnotí jako Vy či já. Zkrátka s rozumem v hrsti a logickým nadhledem, není to zase tak složité. Nesmí být ovšem člověk determinován a omezen ideologicky, ale být nestranný.

1 3
možnosti

:-)....Napsal jste to pěkně a už po Vás jedou! Vidím to přesně, jako Vy !       V politice se neděje nic náhodně. Všechno je dopředu pečlivě připravené, u tajných služeb jednotlivých států, žádní blbečci neslouží. Ti s menším IQ jsou na špinavou práci, tu také musí někdo dělat. 

     "Arabské jaro" nebylo náhodné. Fungující diktátorské režimy, žádný problém! Utíkal někdo do Evropy? Ne, myslím si, že když by to bylo tak nesnesitelné, cesta by se našla. A najednou, jak na povel...... se hordy primitivů z blízkého Východu a Afriky hrnou do Evropy, Někteří moderně oblečeni ve značkovém oděvu, vybaveni nejmodernějšími, mobily, ev. tablety a podobnými přístroji. Mají na cestu spoustu peněz! Nám je vnucováno  k věření, že prodali svoje domy a tak je získali. To mají ty rozbombardované domy takovou cenu a kupci se o ně perou? Peníze jim valí Saudové,  jasná spolupráce z USA.  Díky EU, kterou neřídí její parlament, ale Merkelová v pozadí s přikyvujícím Holandem, to přece není normální!  Soudný člověk v tom tuší velkou čertovinu, těm co berou zprávy ČT + další média za faktum, ti to pochválí, jak je vidět v diskusi ! R^R^R^

2 6
možnosti

Bomba!! Bouše a Standík Nováků pokupě, nepřekonatelná dvojkaR^;-D;-D

5 2
možnosti

Bezkonkureční kandidát na největšího mašíbla všech dob, tenhle Bouše:-P

6 3
možnosti

Nevím proč se vám do úvah připletl Ištván a Šlachta. Shapiro jistě nemůže za to, že Nečas podlehl kouzlu žádoucí Nagyové, to už se stalo trochu dřív za ministrování Nečase, a to Schapiro byl ještě kdesi na diplomatických houbách.:-)

3 0
možnosti

Pravda, místo Schapira tady byl jiný Obamův poskok, ale svou práci se státním převratem svržením Nečasovy vlády zvládl jako z partesu.

Jen tak mimochodem, Vy opravdu žijete v bludu, že v červnu 2013 se celá akce spustila ohledně absence přiznání k darovací dani za dámské kabelky nějaké sekretářky na Úřadu vlády ?

Na malostranských střechách si vrabci cvrlikají cosi o tehdejším riziku US firmy Westinghouse, že by nemusela vyhrát připravovaný tendr na dostavbu Jaderné elektrárny v Temelíně, ale naopak by mohl uspět ruský dodavatel. A premiér Nečas jako pan Čistý se nedokázal zaručit, že vítězství Američanů bude jisté....

3 5
možnosti

P75e37t37r 34T77o70m15e77k

18. 10. 2015 16:48

Vy jste se fakt už zbláznil úplně.

2 2
možnosti

ok, teď už dává smysl, proč američani prostě nemohli přistát na Měsíci, i kdyby kvůli tomu voda musela téct do kopce:-)

5 0
možnosti

Obávám se, že obě témata nemají absolutně nic společného.

2 5
možnosti

Pane Bouše, ode mne máte karmu. Konečně někdo otevřeně napsal, jak americká košťata dobře metou. Koukám, že Vám v diskusi místní znalci pořádně vyprášili kožich.

5 3
možnosti

Aby mi někdo vyprášil kožich, tak takový se ještě nenarodil. Ale jinak díky za ocenění a sdílení názoru.

2 4
možnosti

Rad bych vedel, co mate za chorobu.

4 3
možnosti

To je, jak ze stranického tisku KSČM.

5 2
možnosti

Můžete kontrovat nějakým svým vlastním článkem ? Děkuji za link na něj, ať ho nemusím dlouho hledat.

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS