Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To nic, dnes jsem v obchodě slyšel, že to bude ještě horší, protože se na tom dohodli Amíci, Číňani, Rusové, Indové a kominíci pod heslem Za tmavší Evropu.

Ale vážně: myslíte že jsou v USA tak pitomí, že by si zničili skvělé odbytiště? Jest pravda, že IQ 90 stačí na to, aby člověk pracoval (nebo psal blogy), ale on zase nic víc nepotřebuje - tudíž nebude kupovat např. luxusní zboží. A přitom je vyrábí ... pro koho?

Jinak - Evropu se už od 19. století snaží rozvrátit Rusko. První jasný důkaz je cesta ruského anarchisty Bakunina do Prahy v r. 1848 - připravoval se atentát na Havlíčka a Palackého. Cílem bylo vyvolat konflikt, aby car vyslal armádu na pomoc bratrům Čechům, vyrval je z rakouského područí a přivinul je na svou medvědí hruď. A projdete-li si dějepis, najdete toho až až.

Ale to píšu spíš pro ostatní. Vám pomoci není. Rv

10 3
možnosti
LB

Američané pitomí rozhodně nejsou, o čemž svědčí i zmatení mnoha EU občanů, kteří nemaji rozumový potenciál prohlédnout, o co se Američany uměle vyprovokovanými přistěhovaleckými vlnami vlastně jedná.

Jde o vytlačení Evropanů z amerického trhu a z trhů asijských. Celkem racionálně si vyhodnotili, že na pokoření Ruska a Číny (jaderné mocnosti) nemají, tak jako prostředek záchrany před bankrotem zůstala bezbranná hloupá Evropa.

Ale nejsem si jistý, jestli Vám tohle mozek pobere. Budiž Vám nápovědou klasický bonmot, že o prachy jde až na prvním místě.

2 7
možnosti
BJ

Omlouvam se, melo byt plus.

0 0
možnosti
JL
JR

J27a37r40a 92R45a30n52k

27. 10. 2015 2:03

Kdepak, kun je strasne chytre zvire;-)

2 0
možnosti
ZB

Karma 34 za takový nesmyslný blábol...no,jo jsme na blogu iDnes,tady už je to normálníRv

16 2
možnosti
SS

Kremloboti dostali prikaz z ustredi ...

12 1
možnosti
VP

Já nějak nerozumím jedné věci, a sice jak bude v důsledku občanských válek, etnických, náboženských, sociálních a zdravotních krizí ekonomicky zničená Evropa dovážet a platit americké komodity.

7 2
možnosti
ZB

Hlavně,že tomu autor rozumí,k čemu takovou zbytečnou věc jako je logika....

10 1
možnosti
VS

A vy sledujete co? Protože tolik hovadin do jednoho příspěvku dostat je taky umění. Zdá se, že útok politických analfabetů na idnes je až k neuvěření.[>-].

12 2
možnosti
KK

Thomas P. M. Barnett, americký vojenský plánovač a spolupracovník korporátní oligarchie tím také podpořil rasovou genocidu.

Tedy na základě jeho řeči již můžeme zcela beztrestně tvrdit, že migranti zlikvidují naše geny.

3 1
možnosti
Foto

Skutečně duchaplný diskusní příspěvek.

Však Sidney Siska okamžitě plusoval ;-D

2 8
možnosti
Foto

Zajímavá úvaha a logická.

Bohužel...

7 11
možnosti
SS

Logicka? Pro vas?? Vite vy vubec to to slovo znamena???

9 4
možnosti
PH

Hospodin řekl, jdi a postav loď na kopci a všichni blbci se mu tenkrát smáli.

Čest práci soudruzi.

2 3
možnosti
JR

J35a77r88a 93R36a49n73k

27. 10. 2015 2:21

To byl Klaus Kinsky a asi myslite "Fitzcarraldo";-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik