Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prave ten bipolarni svet dostal USA na Mesic.

1 0
možnosti
Foto

No, tady už by se dalo s lecčíms souhlasit. Minimálně s první větou perexu.

40 let vlády jedné strany ukázalo celkem jasně, že politický monopol korumpuje. Silná oposice je zdravá a potřebná věc. A nevidím důvod, proč by volná soutěž nemohla fungovat i globálně. Takže já bipolární svět celkem vítám. Alespoň se Západ probere z té letargie do které upadl po vítězství ve studené válce.

A možná (ale zadržovat dech kvůli tomu nehodlám) si i vzpomene, že nejlepší mechanismus jak účinně vynaložit své prostředky je volný trh a kapitalismus. Ta šaškárna co předvádí centrální banky k němu má hodně daleko...

1 0
možnosti

No vida, že s pánem najdeme také společný jazyk. Přesně tak - volný trh a kapitalismus je řešením. Já jako konzervativec ještě k tomu dodávám respektování tradičních západních křesťanských hodnot.

0 1
možnosti
Foto

Amerika vykazuje všechny znaky impéria a Rusko si na impérium chce také hrát.  Výsledkem je zbídačení vlastních občanů ve jménu impéria.

0 0
možnosti

Aktuální zpráva ze syrského válčiště, aneb teroristy dodáme na počkání a na klíč i s donáškou do domu, prezident USA Barack Obama, nositel Nobelovy ceny míru :

Syrské armádě se v provincii Kunajtra v Golanských výšinách vzdal oddíl cca 50 bojovníků Islámského státu poté, co byl zlikvidován jejich velitel Mudžahida ibn Zara. Jejich výslechem bylo zjištěno, že byli vycvičeni v amerických táborech, a to v provincii Dzejr ez Zor a na západě Sýrie ve městě Ad dar al Kabira. Byli vycvičeni na diverzní činnost proti strategickým místům syrského státu.Mají na svědomí výbuchy vládních budov v Damašku a teroristické činy ve městě El Hasake.

1 3
možnosti

P40a19v78e22l 62Č23e55r14n12ý

29. 10. 2015 21:05

V kterým proruským plátku to psali, komiku?:-)

4 1
možnosti

Tady to spíš vypadá na bipolární poruchu osobnosti, Bouše.

Teď se nacházíte v manické fázi, to je jasné. :-)

8 4
možnosti

Nezapomente take, ze pristani Apolla na mesici je podvod. Vse bylo natoceno v Hollywoodu.

2 1
možnosti

Bipolární svět? Ok, ale já chci být tentokrát na opačný straně drátů než minule..

11 0
možnosti

Rusko je uřvaná myš, je dnes poloviční než SSSR a nemá satelity jako dřív. Jediné, co vzbuzuje respekt je ta atomovka, zvlášť když je to despocie jednoho zakomplexovaného muže. USA krachují už sto let akorát v myslích podobných expertů, přitom makroekonomické ukazatele ruské ekonomiky varují před hospodářskou katastrofou. Hospodářsky je Rusko již pod úrovní Itálie a Rusko potřebuje na vytvoření ročního HDP USA celou dekádu. Pokud snad by už měl být svět bipolární, tak nebude Rusko druhým pólem, protože na to prostě nemá potenciál. A to je dobře.

11 4
možnosti

R14o18m53a25n 82M47á94c26a

29. 10. 2015 18:03

zajimava je i navrzena minimalni mzda pro rok 2016... ta se zvedla oproti 2015 do urovne nejakych 2000 korun... inflace je tusim nejakych 30 %... tot velmoc...

7 1
možnosti

P28e40t41r 60M97u56n74z15a83r

29. 10. 2015 17:47

S ohledem na názory pana Bouše na přistání Američanů na Měsíci, již jeho výplody nečtu, neboť je to ztráta času.

Hlavní problém s panem Boušem je, že naprosto zaslepen ideologií. A když se jeho ideologie neschoduje s realitou, tak prostě realitu ohne jak potřebuje, ale nikdy nezradí svoji ideologii. V tomto kontextu je potřeba p. Bouše číst, respektive je lepší ho nečíst.

Jeho "dedukce" jsou totálně vycucané z prstu, když mu předložíte fakta, která se neschodují s jeho výplody, tak je bohorovně přejde, jako by neexistovali. Ve své hlavě si vytvoří nějakou teorii, ale jelikož ji vytvořil ve své hlavě, tak ji považuje za nezpochybnitelný fakt, který má přednost před prostou realitou.

Takže tuto informací prosím berte do úvahy, až si přečtete tento tento jeho výplod a zařiďte se podle toho.

8 6
možnosti

P25a35v54e98l 25Č75e49r31n80ý

29. 10. 2015 17:42

"Pravicově konzervativní Rusko"? Tím je fakt myšlena ona východní, asijsko-tatarská prapodivná despocie, deptaná alkoholem, šlendriánem a nově i AIDSem? Vy vážně bavíte, človíčku nešťastná:-):-)

7 5
možnosti

Závidíte, že ? Inu, k bolševismu se opět propracováváme, tentokrát západní neprobádanou cestou.

3 3
možnosti
Foto

nevím proč, se v poslední době stávají blogy na IDnes platformou pro psychoterapii poněkud vyšinutých jedinců

8 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS