Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak se dívám na příspěvky, většina se nějakým způsobem proti pisateli vymezuje. Někteří kvůli špatným zkušenostem se svým partnerem, jiní zase už jen proto, že to dělají rádi.

Při troše zamyšlení se nedá tato myšlenka jednoduše shodit ze stolu.

Je tam i kus pravdy. Koukněte kolem sebe a uvidíte také příklady žen, které nejsou schopné žít v soužití s jedním partnerem. Paní ministryně svým přístupem k matkám samoživitelkám, toto povýšila nad manželský svazek. Nehledají se důvody proč se tak děje, ale rovnou se řeší podmínky, aby to šlo bez partnera. Ruku na srdce, kdyby tomu byla tak i v dobách našeho mládí, třeba bychom zareagovali stejně.

Jsem v manželství 44 roků a vůbec nechci tvrdit, že to bylo lehké a to myslím pro obě strany. Krize přicházejí a odcházejí a kdo je neprožil, tak musí být světec. Nesmíme však zapomínat, že do toho závazku jdeme hlavně proto, abychom založili rodinu, tedy stojí za to je ustát a vytvořit našim dětem spokojené mládí a domov, do kterého se budou rádi vracet.V

Jsou však případy, kdy to bez rozluky nejde, jedná-li se o alkolismus nebo agresivitu, je i pro děti lépe, když tento svazek skončí.

V druhém případě, nesmíme moc srovnávat. Filmy které sledujeme, knihy které čteme, nebo jiná manželství která si idealizujeme, to je většinou fikce, běžný život, to je realita.

Každá pohádka končí. Přijde stáří, změní se priority, změníme se i my, hnízdo je prázdné a najednou vidíte jak je důležité mít vedle sebe někoho, který se na vás dívá stejně jako před x lety, je vaší oporou a přítelem.:-)

3 1
možnosti
Foto

J28a85n35a 43M44a39j83o63v41á

1. 11. 2015 14:22

anoR^

dalo by se o těchto tématech dlouze a asi i dobře diskutovat. Problém je v tom, že si často autoři i diskutéři vyberou jedná polohu a jednu stranu a za tu až fanaticky vystupují. Autor tohoto blogu je toho až extrémním příkladem.

A ono to prostě není černobílé...

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

P10e54t66r 72M28u40n34z35a61r

31. 10. 2015 16:47

S ohledem na názory pana Bouše na přistání Američanů na Měsíci, již jeho výplody nečtu, neboť je to ztráta času.

Hlavní problém s panem Boušem je, že naprosto zaslepen ideologií. A když se jeho ideologie neschoduje s realitou, tak prostě realitu ohne jak potřebuje, ale nikdy nezradí svoji ideologii. V tomto kontextu je potřeba p. Bouše číst, respektive je lepší ho nečíst.

Jeho "dedukce" jsou totálně vycucané z prstu, když mu předložíte fakta, která se neschodují s jeho výplody, tak je bohorovně přejde, jako by neexistovali. Ve své hlavě si vytvoří nějakou teorii, ale jelikož ji vytvořil ve své hlavě, tak ji považuje za nezpochybnitelný fakt, který má přednost před prostou realitou.

Takže tuto informací prosím berte do úvahy, až si přečtete tento tento jeho výplod a zařiďte se podle toho.

7 0
možnosti

Pán mi pod každým mým článkem tapetuje diskusi těmito slohovými cvičeními. Asi nějaká neznámá úchylka grafománie.

Ale jsme demokraté, tak ať se každý vypovídá, že ano ?

0 0
možnosti
Foto

Buďte rád, že Vy jste se narodil jako úplný sirotek. ;-D

2 0
možnosti

Co trochu nadhledu a objektivity, týrané ženy jako nejsou?

2 0
možnosti

Nejde o týrání, proti tomu máme zákonů dost pro všechny. Ale jde mi o odpor proti vyhazování někoho z jeho bytu. To je neobolševická eurosocialistická prasárma. Tímto se omlouvám starým bolševikům, protože tohle si ani čsl. komunisti nedovolili.

0 1
možnosti
Foto

Já Vám něco prozradím: výraz FEMINISTKA znamená úplně něco jiného, než si myslíte. A přívlastek "zparchantělá" je tak nějak...no...Rv O takhle ukňáraného chlapa by feministka ni nezakopla, to mi věřte...

4 0
možnosti

...takže jste i bezdomovec?:-)

1 0
možnosti

Agata Christie taky zavraždila 10 malých černoušků ?

0 0
možnosti

P28e29t68r 32U42h67e67r

31. 10. 2015 14:44

Toto bude mít ještě další díl? Chjo...:-(

1 0
možnosti

Ano, je to podle skutečné události.

0 0
možnosti

Uvolněte se prosím. Dejte se do gala, zajděte do divadla, nejlépe na -

Zkrocení zlé ženy - od Shakespeara. Cestou dáte Františkovi nějaký měďák ať vidí, že nejste žádná postava k podpírání.;-D

0 0
možnosti

Pro vas znamena rozvraceni rodiny uz jen to, ze zena se nemusi dneska od manzela nechat prizabit nebo zabit.  

Prosim vas odstehujte se do Pakistanu nebo Afghanistanu...budte tak laskav

6 0
možnosti

Nikam se stěhovat nemusím, já už Pakistánce vidím, já už je vidím !! ;-D;-D;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik