Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nezmizeli, houfne se zde vyskytuji jako blogeri in diskuteri.

4 0
možnosti
Foto

Donutil jste mě přečíst dvě čísla Halo novin, v obou se věnují emigraci na dost autoritativní úrovni, tady viz jeden příklad

http://www.halonoviny.cz/articles/view/41164980

0 0
možnosti

Ale ano, jak píši, Ransdorf také nemlčí. Ale partaj jako celek mi připadá paralyzovaná a vůči voličům zcela nečinná. Měl jsem za to, že tohle bude pro komunisty jejich parketa.

0 0
možnosti

Bože?Vy jste to ale sepsul.Z Vašeho blogu mi vyplynulo,že se v republice k pravicovým idejím hlásíte pouze Vy,zapoměl jste však popsat(jen tak abychom se měli čeho chytat),jak si ty pravicové ideje představujete.

4 0
možnosti

To taky časem určitě napíši. Bude to Desatero ryzího pravičáka.

1 2
možnosti

Kdyby existovala jen komunistická a sociálně demokratická levice, bylo by to přehledné.

Jenže existuje ještě liberální levice, která považuje obranu zájmů dílčích skupin populace za významnější než obranu zájmů sociálních. Předpokládá ovšem, že toho může dosáhnout v rámci v rámci systému, který je postaven na příkré nerovnosti mezi těmi, kdo kontrolují velké peníze a všemi ostatními. Právo na různost akcentuje takovým způsobem, že současně zcela bagatelizuje prohlubující se nerovnost sociálním ekonomickou a politickou.

Imigranti jsou zcela ideálně jinací a tím jsou pro liberální levici nesmírně přitažliví už jen proto, že podporují sklon liberální levice akcentovat práva a mlčet o povinnostech.

Kapitalismus prochází snad největší krizí od 30.let minulého století a za této situace jsou imigranti požehnáním. Problém stagnujících příjmů středních a nižších vrstev bude přehlušen kulturními a náboženskými odlišnostmi imigrantů a osekávání sociálních jistot zase problémy bezpečnostními. Komu se nelíbí vzniklá situace, kdy imigranti poslouží ke snižování ceny pracovní síly a budou čerpat z již tak přetížených sociálních systémů, bude prohlášen za xenofoba (nebo rasistu), nacionalistu nebo nacistu a tím se mu zavřou ústa.

Myšlenky liberálů u nás ovlivňují jak komunistickou, tak sociálně demokratickou levici a tak není divu, že jsou pro voliče nečitelné a působí bezmocně.

1 1
možnosti

Výýýýýborně, však také se o levicových neoliberálech v článku zmiňuji. Oni totiž staré klasické levici sbírají jak ideje tak voliče. Považuji levicový liberalismus za matení pojmů, naštěstí v Evropě zatím velkou díru do světa neudělali. Ale za oceánem řádí jak černá ruka.....

0 0
možnosti

Zajimave tema a da se rici ze i dobry clanek.

2 5
možnosti

Kdy bude pátý díl "Američané na Měsíci nikdy nebyli"??:-):-)

10 0
možnosti

Až se odtud vrátí Číňané a přivezou ty americké "koutové odražeče" ;-D;-D

0 8
možnosti

I22v60o 33M28a20y11e72r

7. 11. 2015 16:06

Neměl byste tolik pít, než začnete psát blog.;-D

6 1
možnosti

Zvláště by neměl pít na psychotika, která bez pochyby užívá...:-P

5 1
možnosti

Pan Bouše má naprostou pravdu, možná místy trochu expresivní, ale pravdu. Dnes se nedá ve světě řídit tím, co která strana o sobě prohlašuje a k jakému proudu se sama řadí, ale je nutno sledovat jejich činy, ty hovoří jasnou řečí a není pochyb, že v našem parlamentu jsou pouze socialistické, komunistické a neomarxistické strany.

2 2
možnosti

Já s tím nepářu....R^;-D

0 0
možnosti

Článek je jen pro politické fajnšmekry, takže s pochopením jeho pointy to někomu může být složitější.

1 7
možnosti

;-D;-DJá tohodle Boušeho myluju;-D;-D

4 0
možnosti

Ale já jsem hetero ;-D. Čímž jsem se degradoval na nepřítele amerického homosexualismu.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS