Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Apokalyptický osud Evropanů podle plánů americké oligarchie (2.)

Krok za krokem se začínají naplňovat obavy realisticky uvažujících Evropanů, co nás čeká za apokalypsu následkem přílivu desítek milionů nekompatibilních cizích etnik a náboženství.

Předevčírem jsem zde v první části poukázal na synchronizovanou absurdní nečinnost EU, USA, NATO i jednotlivých národních vlád (až samozřejmě na statečné Maďarsko a zčásti Slovensko) směrem k občany požadovanému bezodkladnému zabránění ilegální imigrace. Současně jsou oproti tomu do očí bijící  koordinované aktivity těchto subjektů k nepokryté podpoře a akceleraci ilegálního přistěhovalectví a k potlačování protestního vystupování zoufalého obyvatelstva. Vládní síly národních států i orgány EU nasadily v relevantních mainstreamových médiích propagandu toho nejtěžšího kalibru srovnatelnou s vymýváním mozků v éře komunistického východního bloku. I zdejší redakce provedla u mého předvčerejšího článku cenzorský zásah, aby jej nemohlo přečíst neredukované množství čtenářů, což  rámec nastupující totalitní zvůle zřetelně dotváří.

Pokusme se na základě těchto výchozích předpokladů a očekávatelného chování hlavních světových hráčů učinit prognózu dalšího vývoje v ČR a Evropě.

Je pohříchu historicky obdobná jako v Evropě před osudným Mnichovem roku 1938. Tehdy naše vláda také občany zradila a naši západní spojenci čsl. republiku také tehdejšímu nacionálně socialistickému vůdci obětovali. Bohužel se historie opakuje, protože jako i tehdy vojákům a hrdinům zbyl jenom vztek, protože chtěli republiku před Hitlerem bránit, ale nesměli. A já věřím, že by i ubránili, samozřejmě s pomocí ostatních protinacisticky angažovaných Evropanů.

Ani naše domácí situace příliš nadějí nevzbuzuje. Zejména se u nás vyskytují zvenčí podporované vlastizrádné a kolaborantské síly, jejichž naděje se upínají k milionu přistěhovalců do republiky a aspoň 100 milionů do celé EU.  Moje prognóza je taková, že mezi Čechy se bohužel nenajde jediný člověk, který bude mít k obraně národa, státu a jeho občanů před invazí masovou podporu, protože většina lidí se státní moci a její perzekuce bojí a občanských svobod se vzdají.

Je asi každému realistovi jasné, že pokud se v Praze nebudou pravidelně konat nejméně statisícové demonstrace a v ostatních velkých městech aspoň dvacetitisícové, tak vláda i americké velvyslanectví mohou být v naprostém klidu. Toužebný pád vlády a vypsání předčasných voleb naprosto nehrozí, proto žádné protektorské intervence nebude třeba ani plánovat. Na počátku září slibně nastartovaná Klausova iniciativa z vnějšího pohledu vyšuměla do ztracena. Řádné sněmovní volby jsou až za dva roky, což je vzhledem k dramatickému a překotnému vývoji enormně dlouhá doba. Jisté preference naznačí volby za rok do krajských zastupitelstev a třetiny Senátu, ale to je všechno pozdě. Vlastenecké a protivládní síly se tříští až k marginalizaci, což osazenstvo Strakovy akademie nenutí brát veřejné mínění příliš na vědomí a svou faktickou pozici protektorátní vlády může plnit i bez aktualizovaného mandátu voličů.

Odhaduji, že až se do tří let Evropa zaplní oněmi naplánovanými desítkami milionů muslimů a černochů, že vypukne rasová a náboženská válka s nemalým počtem obětí. Až tehdy můžeme očekávat vnější pomoc, protože sami se shrbení a přikrčení (až na pár nejstatečnějších jednotlivců v odboji) na nic tradičně nezmůžeme. Pomoc přijde z Východu a osvoboditelé budou nejen Slované, ale vojáci budou mít i šikmé oči.

Základem dnešního tristního postavení evropských národů je příslušnost do sféry amerických národních zájmů. A ty hrají a budou hrát první housle. Evropská unie se v těchto kritických týdnech ukázala být pouhou převodovou pákou k ovládání nás evropských občanů americkým impériem. Je třeba totiž primárně zabránit americkému státnímu bankrotu a pádu dolaru, k čemuž je nezbytná válka v Evropě. Dodávkami zbraní a vojenského materiálu, potravin, obuvi, oblečení, automobilů, energií, výpočetní techniky, atd. bude americká bankovní a zbrojní oligarchie finančně a materiálně uspokojena, krachu dolaru a amerického státu se zabrání. Sice na úkor zničené Evropy a hromad mrtvol, ale to majitele americké centrální banky FED jako světového monopolního dodavatele válek a ozbrojených konfliktů „na klíč“ vůbec netrápí.

Délku tohoto období nejsem schopen odhadnout, protože americké dluhy jsou astronomické. Nicméně je vysoce pravděpodobné, že Spojené státy se samy konfliktů mezi bílými Evropany a barevnými přistěhovalci aktivně nezúčastní. Pouze budou oběma stranám dodávat výše uvedené komodity a předpokládám, že k jejich transportu zákazníkům budou využívat své dosavadní vojenské základny na evropském válčišti.

Je jasné, že rozvrácená a krvácející Evropa se ocitne v rozporu s ruskými a asijskými zájmy, proto tyto mocnosti nám se zvládnutím vzniklé apokalypsy časem pomůžou. Samozřejmě k tomu bude nutný souhlas USA podmíněný jejich dominantním postavením při obnově zničené Evropy.

Otevřenou otázkou podle mne zůstává, zda Američané budou v té době uspokojeni jen svou ekonomickou stabilizací a konjunkturou následkem válkou oživeného exportu nebo zda budou dále pokračovat v násilném prosazování svých dlouhodobých plánů na ovládnutí celého světa. Ale zde bych se přiklonil k té optimističtější variantě, že totiž jaderná síla a vojenská připravenost Ruska a Číny jim ve vyvolání třetí světové války zabrání. Protože to by nemuselo dobře dopadnout ani s příslušníky oněch všeobecně známých deseti rodinných dynastií majetkově ovládajících FED.

Poté podle mého názoru nastane ještě další fáze, a to živelná pomsta vlastizrádců a kolaborantů za jejich hříchy, zejména příslušníků establishmentu, tzv. neziskových organizací a ostatních osob politicky sdružených ve známé pražské kavárně. Je tedy vysoce pravděpodobné, že poteče další krev. Současně tipuji, že celkem logicky nastane divoký odsun barevného obyvatelstva se vším negativním, co k tomu patří, protože rozvrácené státní struktury nebudou mít síly ani prostředky k repatriaci organizované. Inu, jak se výstižně říká, kdo seje vítr, sklízí bouři.

Závěrem ještě doplňuji, že toto imigračně invazní téma je nepochybně velice ožehavé a asi trápí každého poctivého a loajálního občana, proto se k němu pokusím v příštích článcích ještě několikrát vrátit - nenastanou-li ovšem nějaké vydavatelské či represivní komplikace. Byť se k němu u nás veřejně vyjadřují nejméně desítky píšících autorů, politiků a politologů, tak ostře vyhraněně protirežimních jako já není příliš, odhaduji přibližně kolem deseti. A když přidám ještě další vylučující kritérium, že kritiku současného neomarxistického a levicově liberálního režimu směřujeme z ryzích pravicových pozic, tak se tento okruh autorů zúží sotva na počet prstů jedné ruky.

Jak jsem zmínil ve středu a jak instinktivně všichni tušíme, nečekají nás zrovna optimistické časy, protože jsme tlačeni do nebezpečného tunelu. Ale každý tunel má na konci ono pověstné světýlko....

 

Autor: Lubomír Bouše | pátek 6.11.2015 11:23 | karma článku: 29,52 | přečteno: 1553x
  • Další články autora

Lubomír Bouše

Feminismus, aneb království za všechny prachy

Kdysi jsem na svých cestách životem potkal jednoho starého vypravěče a vyslechl pozoruhodnou pohádku. Začínala úplně nevinně. Za devatero horami, za devatero řekami bylo jednou jedno malé neznámé království...

9.11.2015 v 10:31 | Karma: 18,21 | Přečteno: 878x | Diskuse| Ostatní

Lubomír Bouše

Kam zmizeli Filipovi komunisté ?

Naprosté ticho. To je jediná markantní informace o činnosti a výsledcích strany nazvané KSČM. Ačkoliv je nejsilnější opoziční stranou, která by ze současné úděsné politické situace mohla těžit politické body, mlčí jako zařezaná.

7.11.2015 v 15:02 | Karma: 25,81 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Lubomír Bouše

Apokalyptický osud Evropanů podle plánů americké oligarchie (1.)

Krok za krokem se začínají naplňovat obavy realisticky uvažujících Evropanů, co nás čeká následkem přílivu desítek milionů nekompatibilních etnik a náboženství, jak naplánovala americká vláda s oligarchií z FEDu.

4.11.2015 v 12:00 | Karma: 31,84 | Přečteno: 2027x | Diskuse| Ostatní

Lubomír Bouše

Feministky rozvrací rodiny a produkují sirotky a bezdomovce (epilog)

Předchozími dvěma díly jsme sledovali osudy jednoho poctivého táty a manžela Františka jedné obyčejné české rodiny, jehož paní ho poslala do kriminálu, aby se zmocnila dětí a rodinného majetku sama pro sebe.

2.11.2015 v 12:19 | Karma: 25,13 | Přečteno: 1704x | Diskuse| Ostatní

Lubomír Bouše

Feministky rozvrací rodiny a produkují sirotky a bezdomovce (2. díl)

První zaručeně fungující feministickou metodou zavedenou před časem do našich zákonů za účelem zničení rodiny a zbavení dítěte otce je tzv. domácí násilí a vykázání z domácnosti.

31.10.2015 v 13:14 | Karma: 22,98 | Přečteno: 1184x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik