Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T51o27m76a96s 52T59r23n16k67a

19. 10. 2015 12:18

ne všechny jou takové.. a když už mluvíte o těch feministkách, FEMEN jsou nejvetší bojovnice proti IS a muslimum tak bysme je měli podporovat !!

0 0
možnosti
Foto

Zaujalo mě, že tvrdíte, že se vyznáte v právu. V článku však máte uvedeno několik nepřesností. Například prodej orgánů je v ČR zakázán. Takže tolik otců, kteří prodali své orgány zase v ČR nebude. Dále pak uvádíte, že si žena zajistí placení výživného pro sebe, to je však podle zákona přiznáno pouze za určitých velmi omezených podmínek a na dobu časově omezenou, rozhodně to není celých 26 let života dítěte.

3 0
možnosti

Že je prodej orgánů v ČR oficiálně zakázán, je zcela irelevantní. Prodat své tělesné orgány může zoufalý diskriminovaný otec, pokud chce své dítě alespoň občas vidět či pro účely úhrady dlužného výživného, v jiném státě světa nebo je umí zpeněžit ilegálně. Poptávka po tomto "zboží" je obrovská, zejména v USA, o tom snad nepochybujete.

Co se týče výživného na manželku nebo rozvedenou manželku (= 2 právní kvalifikace), netvrdím, že je to na 26 let života dítěte, ale do 26. roku věku dítěte. Tento významový rozdíl jako znalá věci jistě vnímáte.

Ještě nějaké dotazy ?

0 0
možnosti

Pane autore, jste -odhaduji podle Vaší fotografie- dost starý na to, aby Vás život naučil, že svět, život, tedy i my, lidé (bez ohledu na pohlaví, věk a stav) nejsme černí ani bílí. Tedy tak jako jsou některé samoživitelky chudinky a jiné vypočítavé zlatokopky, tak se další spousta z nich se do stavu rozvedeného či samoživitelství dostala proti své vůli či po letech odhodlávání a spousta z nich nikdy žádné sociální výhody z jejich stavu vyplývající nečerpala.

Vaše bagatelizace či paušalizace je stejně hloupá a nesmyslná, jako kdybych já tvrdila, že všichni (zejména rozvedení) muži jsou slaboši, alkoholici, gambleři, sobci, manipulátoři, duševně nemocní, násilníci a neschopové.

Už jsem to napsala do diskuse pod blogem Vašeho "bratra v boji", pana Hodiny. Tvrdit, že jediná správná cesta je všechna manželství za každou cenu zachránit a pokud tak nelze, všude plošně aplikovat střídavou péči, je holý nesmysl. A kdo toto takto paušálně tvrdí, je dle mne sobec, který absolutně nezohledňuje konkrétní situaci konkrétní rodiny a především konkrétních dětí. Protože o ně jde, nikoliv o rodiče! Každý z nás se během života vyvíjí a formují ho nastalé situace a občas se stane, že někdo z nás selže. Pokud jde o marginální ojedinělý poklesek, určitě se dá přejít, ale pokud jde o sestavu či nekonečnou škálu osobnost a potažmo i život rodiny devastujících selhání, pak je často rozvod jediným možným řešením a minimalizace působení takového rodiče na místě.

1 0
možnosti

Nemyslím, že bych cokoliv paušalizoval. Předpokládám, že z článku nevyplývá, že všechny ženy v ČR jsou samoživitelky a všechny samoživitelky jsou zlatokopky. Počítám s minimální inteligencí čtenářů, takže u každého slova nepoužívám zájména "některá", "některé".

Manželství není třeba zachraňovat a dokonce aby se v tom angažoval stát. Musí být však nastaven takový právní systém, aby se život v manželství a rodině vyplácel, a to nejen finančně ale i morálně, společensky, lidsky.

Zatím je systém a výkon státní správy nastaven tak, že rozvraty rodin se vysoce vyplácejí ženám na úkor dětí a mužů. O děti matkám v podstatě vůbec nejde.

0 3
možnosti

Pro pořádek poznamenávám, že tento článek jsem zveřejnil dne 20.3.2015 na portálu Střídavka, kde se také setkal s obrovským ohlasem.

Inu, děti, manželství a rodina jsou nepochybně citově tím nejbližším, čím je člověk v životě determinován. Rozhodně jde o bližší solidaritu než s ekonomickými nepřizpůsobivými přistěhovalci.

http://www.stridavka.cz/samozivitelky-chudinky-nebo-vypocitave-hracky.html

0 0
možnosti
Foto

J85a49n39a 96M90a40j23o64v41á

4. 10. 2015 13:41

To ale mělo být viditelně u článku. Vykrádat sám sebe je poněkud podivné, nemyslíte?

2 0
možnosti

Autor samozřejmě přehání a hlavně paušalizuje, ale vidím, že potrefené husy se slétly pěkně. :-)

0 1
možnosti
Foto

J62a11n47a 66M37a17j33o16v44á

4. 10. 2015 10:57

No nazdar. Já tedy rovnosti obou rodičů fandím ze všech sil, ale...to, co píšete, snad ani není legrační.

Tímto nekritickým a demagigockým "antiženským" přistupem děláte společně s mistry Hodinou, Fialou a podobnými medvědí službu právě otcům.

Mimochodem, "magorů" (omlouvám se za zjednodušení) je v populaci asi 4 %. Rovnoměrně zastoupených z hlediska pohlaví.

4 0
možnosti

Chápu, že pro potrefené husy optimálním řešením problému je zaryté mlčení o něm a pokrytecké tváření se, jakoby nikdy neexistoval.

Apropos, kdo v ČR dělá otcům prospěšnou "nemedvědí" službu a jaké z ní mají diskriminovaní tátové a absencí otcovské výchovy postižené děti praktické užitky ? Děkuji za poučení a těším se na vyčerpávající odpověď.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji panu Hodinovi že se přihlásil ke svému bratru v boji a tím mi ušetřil snahu vysvětlit autorovi řadu naprostých bludů co v článku má. Například pokud bude muž ve vězení žádné zázračné alimenty bych nečekala . Je to ale střídavkář což je sekta a tak nemá smysl diskutovat:)

6 0
možnosti

Koukám, že budeme diskutovat i druhý den po zveřejnění článku. Už jsem to tady dvakrát zdůrazňoval. Píši o případech, kdy svého muže vykonstruovanými obviněními dostane do kriminálu jeho manželka - trestnou činnost rozhodně nehájím. Výkon trestu odnětí svobody není pro naši justici žádným důvodem k neplnění vyživovací povinnosti, tudíž výživné naskakuje každý měsíc. Během pobytu otce v base dostává zlatokopka sociální dávky a po návratu exekutor jako bonus zlatokopce vymůže dlužné výživné, přičemž dávky žena vracet nemusí. Inu, takový malý komunismus byl feminismem do naší společnosti zaveden.

0 0
možnosti
Foto

Pokud jsou někteří muži tak hloupí, že naletí zlatokopce, asi si nic jiného nezaslouží. Spousta skvělých mužů si najde skvělou a slušnou ženu a spokojeně spolu žijí. Pak jsou muži, kteří nevědí, co by chtěli a naletí zlatokopce. Ti by chtěli, aby žena zase byla nerovnoprávná a mohli jí diktovat. To už se snad nevrátí a tihle muži by měli konečně dospět.

A mýlíte se v té tisícileté tradici. Tisíce let žili lidé v tlupách, v kterých rozhodně nebyla v hierarchii nadřazena rodina nebo vztah dvou jednotlivců.

3 0
možnosti

Musím trochu oponovat, že ženy jsou velice kvalifikované herečky a zamilovaný muž je slepý a hluchý, tak to prostě příroda zařídila a jinak to nikdy nebude. Nelze alibisticky svalovat vinu na muže, když v podstatě dokonané sňatkové podvody páchají zlatokopky. Když Vás někdo přepadne, kdo bude trestán a vinen - Vy nebo pachatel ?

0 0
možnosti
Foto

Vidím, že autor sem převzal článek, který již dříve publikoval na webovém portálu Střídavka (což asi opomenul uvést) . Každopádně mě těší úspěch článku i zde.

0 2
možnosti
Foto

Vy jste obdoba. Taky zhrzený, zlatokopkou zneužívaný od raného dětství.

6 0
možnosti

Už sám ten termín " samoživitelka" je divný.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS