Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Po tomto blogu mám jistotu. Bouše je rus jako poleno.

6 4
možnosti
VR

Já bych po přečtení jeho blogů o cestě na Měsíc použil poněkud jiná slova, ale byl bych smazán.... :-/

2 2
možnosti
VR

"Američtí fašisté dobře vědí, že pokud se v mezidobí nestane zázrak, např. mezistátní nebo alespoň občanská válka v Evropě, tak jejich stát i s dolarem zbankrotují."

Odhlédnuto od toho, že je to hodně naivní a směšná představa, která se  vám moc hodí ptám se, co je tak špatného na státním bankrotu? Jen ekonomický restart, jak poznalo např Rusko před pár lety, že?:-):-)

4 1
možnosti
LB

Na státním bankrotu v zásadě nic špatného není, ale tady jde o světového hegemona a budoucího vůdce v NWO s jediným celosvětově uznávaným platidlem. A kdo by musel státní dluh zaplatit ? Přece majitelé amerického státu a jmenovitě oněch 10 dynastií a dnes k nim přibyl i Soros. Stejným způsobem platí bankrot např. akciové společnosti její akcionáři, že ano ? Proto musejí "akcionáři" amerického státu rychle konat. Na Rusko a Čínu nemají, tak si za svou oběť vybrali nás Evropany.

3 3
možnosti
SN

:-)....Napsal jste to perfektně, ale......jak je vidět z diskuse, moc jste se nezavděčil . Místo argumentů hloupé osočování, ev. urážky, posměšky!  Píši to často. V politice se nic neděje náhodně! Všechno je dlouhodobě naplánováno, dnes, za spolupráce s počítači simulováno, výsledek se "musí" dostavit. Roky vládli v zemích Blízkého Východu a Afriky, diktátoři! Utíkal někdo z těchto zemí? Nebo nemohl odejít kvůli zadrátovaným hranicím? Vševědové odpovězte si sami! 

     Z ničeho nic se tu objeví "arabské jaro" diktátoři svrženi, nebo také ne,ale pořád se na tom pracuje,(Assad), a desítky milionů primitivů se stěhují do Evropy. Tak....jestli je toto náhoda, tak sežeru vlastní čepici! Pro autora : R^R^R^

4 11
možnosti
JC

Zajímavé úvahy, myšlenky. S mnohými se dá naprosto souhlasit, s některými polemizovat.

A jenom takový malý, spíš soukromý dotaz - jste zaměstnán, pane autore?;-) Nemusíte odpovídat a omlouvám se, pokud jsem neomalený. :-)

1 10
možnosti
RM

R19o48m68a67n 84M44á45c87a

20. 10. 2015 10:51

Omlouvam se v uvodu trosku za off topic, ale ma to k clanku a k osobnosti pana autora vztah... sve vyjadreni zakladam na prikladu:

Vcera na blogu probehl clanek o vysledku voleb ve Svycarsku, ve kterych zvitezila "protimigracni" strana... vse bylo prezentovano tak, ze lze mit dojem, ze svycarsti "konvickovci" vyskocili z 0 na 30 %, ale to, ze strana je jiz tradicnim vitezem voleb jiz asi 160 let, receno nebylo...

otevrel jsem si oficialni vysledky voleb a zjistil, ze protimigracni strany maji dohromady o 1,6 % vice nez v roce 2011 a pri 48 % volebni ucasti, ktera doklada, ze se nic tak prevratneho ve Svycarsku nedeje... sve vyjadreni jsem tedy napsal do diskuse...

na to, jsem natrefil na diskutera, ktery cisla nejak podivuhodne a zcela proti pravidlum maetimatiky interpretoval tak, ze jde o strhujici vitezstvi a ze to doklada to, jak jsou vsichni svycari jednoznacne proti migraci apod... napr. rust o 2,8 % oznacil, ze jde o rust 10 % a absolutne nevim, kde to vzal apod. podle me rust o 2,8 % je rust o 2,8 %... no tech perel tam byla rada a hlavne me prekvapilo nekonecne usili a verva onoho diskutera..

chci tim tedy rict to, ze muzete mit pred sebou jasne statisticke udaje, prokazatelna fakta... ale stale se najdou osoby, ktere jsou rekneme svym zpusobem zaslepene a i pres do oci bijici skutecnosti, si vse vylozi po svem, dle sveho svetanazoru a bezmezne tomu veri, i kdyz to nema zadny racionalni zaklad... a pan Bouse se svymi konspiracnimi clanky, je podle meho nazoru, jasnym prikladem takove osoby...

7 5
možnosti
MD

Zajimava velka stavba, abychom se teprve az na stitku na 'kominu' dozvedeli, kym je autor.

4 4
možnosti
VM

V94á38c18l86a24v 54M69a77c28h

20. 10. 2015 10:47

To že autor píše vesměs  pomotané články neznamená že by neměl v něčem pravdu.

Konkrétně USA již dávno nejsou stát primárně stát věřících a tvrdě pracujících lidí (ikdyž např. na středozápadě to stále platí). Jejich vládnoucí elity ale i valná čás střední třídy jsou prolezlé neomarxismem (kulturním marxismem) který z mě ne zcela jasných důvodů vyhovuje i části velkého kapitálu.

4 1
možnosti
MD

Ty vam zcela ne jasne duvody se daji dohledat v clanku. Autor je zminuje.

3 1
možnosti
JF

Skoro stejná sranda jako lety na měsíc, Bouše:-):-P

9 3
možnosti
MD

Clanek predstavuje vynikajici prehled, nejen soucasneho, podstatneho deni. Karma.

3 7
možnosti

P90a15v52e79l 37Č45e36r55n65ý

20. 10. 2015 10:33

Další kvalitní materiál pro psychiatry.:-)

9 5
možnosti

Měli bychom se obávat spíše Ruského nacismu....

8 4
možnosti
LB

Specifikujte projevy reálných hrozeb Vašeho "ruského nacismu". Zvládnete to ?

5 5
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik