Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výstižná je Chestertonova definice: Hereze je pravda, která se zbláznila.

To, že existuje přemrštěný feminismus ještě neznamená reálnost uvedených konstrukcí ve smyslu kolektivní viny. Vašim oblíbeným filmem asi budou Počestné paní pardubucké s hláškou "Zatracený ženský pokolení!"

0 0
možnosti

Bouše, já už jsem poměrně klidný člověk, ale mohu ti říct, že kdybys stejně jako píšeš v diskusi mluvil přede mnou a před mojí ženou, tak máš z ksichtu trhací kalendář.

1 0
možnosti
Foto

Zamlouvám si březen...;-D

2 0
možnosti
Foto

A to jsem si až do nedávna myslel, že jedinej fanatickej hlupák, stran ženských, je tady bloger Hodina. Inu, zmýlil jsem se...

4 0
možnosti

P48e98t63r 84M35u63n37z28a29r

26. 10. 2015 11:39

S ohledem na názory pana Bouše na přistání Američanů na Měsíci, již jeho výplody nečtu, neboť je to ztráta času.

Hlavní problém s panem Boušem je, že naprosto zaslepen ideologií. A když se jeho ideologie neschoduje s realitou, tak prostě realitu ohne jak potřebuje, ale nikdy nezradí svoji ideologii. V tomto kontextu je potřeba p. Bouše číst, respektive je lepší ho nečíst.

Jeho "dedukce" jsou totálně vycucané z prstu, když mu předložíte fakta, která se neschodují s jeho výplody, tak je bohorovně přejde, jako by neexistovali. Ve své hlavě si vytvoří nějakou teorii, ale jelikož ji vytvořil ve své hlavě, tak ji považuje za nezpochybnitelný fakt, který má přednost před prostou realitou.

Takže tuto informací prosím berte do úvahy, až si přečtete tento tento jeho výplod a zařiďte se podle toho.

3 0
možnosti

Poněkud jste mimo. Feminismu je jasně definovaná levicová ideologie už 50 let, zrodila se v Americe a život nám ztrpčuje už také 50 let, a to i přes existenci tehdejší železné opony mezi Východem a Západem.

Ostatně, není sice pravda moc v politice vidět, pouze informovaní ji dokáží v davu dalších neomarxistických vládních ideologií rozlišit, ale její následky jsou katastrofální. A její zákeřnost je vyloženě zrůdná, však to vidíme v této diskusi nebo v mém minulém článku o samoživitelkách.

Femimismus není reprezentován jen ženami, ale i zmatenými nebo kolaborujícími muži dělajícími jí typické užitečné idioty.

0 0
možnosti

Bouše, vám utekla žena? Ani se jí nedivím. Tedy divím, že s vámi mohla vůbec být. Možná byste se mohl dát do holportu s Aleškem Hodinou.

3 0
možnosti
Foto

J52a24n23a 87M43a61j60o10v22á

25. 10. 2015 23:19

Aleš je málo, vidím to na klu-bouš tým.

1 0
možnosti
Foto

V článku je obrovské množství nesmyslů a neověřených informací. Konkrétně u nás začala násilná feminisace právě pod vedením komunistů, v padesátých letech byly ženy nuceny nastupovat do tehdy mužských zaměstnaneckých pozic. Například jako jeřábnice a podobně, aby prokázaly, že socialistická žena zvládne všechno. Dále pak byly nuceny odkládat malé děti do jeslí a zapojit se do pracovního procesu. Feminismus opravdu nemá nic společného s tím, že někteří chlapi nejsou schopni vyrovnat se s dobou a cítí se jako chudáčci.

Opravdu drtivou většinu bezdomovců tvoří muži ze zkrachovalých manželství? A ten unisono hlas jste slyšel nebo jste si to vymyslel? Pokud jste si to nevymyslel, uveďte nějaký věrohodný zdroj svého tvrzení. Argumentem skutečně není tvrzení "všichni víme". Nevíme, já to nevím a ani tomu nevěřím. Kolem sebe nic takového nepozoruji.

Většina manželství je rozvedena a žádné další problémy to nepřináší. Rodí se čím dál tím více dětí mimo manželství, takže se blýská na lepší časy a muži zničení rozvodem vymizí. Můžete být klidný, nebudou svatby a proto nebudou ani rozvody. Manželství v současné době ztratilo svou funkci, "oběti" rozvodů již nebudou.  ;-D

3 0
možnosti

Pletete si zásadně zrovnoprávnění s feminismem. Zrovnoprávnění pohlaví muži a otcové samozřejmě nejen tolerují, ale i požadují.

Americký feminismus je oproti tomu svévolné přisvojování si více práv pouze ženám, než na jaká je dle zákona nárok. Typicky je to vidět u svěřování dětí do výchovy po rozvodu, kdy otcové jsou pouhými bezprávnými dárci spermatu.

Muslimové a černoši vám zpovykaným feministkám rádi vysvětlí, co je to svatba, manželství, rozvod manželství, nemanželské děti. Myslím, že byste neměla říkat hop, dokud jste ještě nepřeskočila, abyste mezitím kapánek nehapala. ;-D;-D;-D

0 1
možnosti
Foto

Naprosto neobjektivní, zaujatý, negativistický a ZBYTEČNÝ článek, vyjadřující pouze autorovo pošramocené ego.

8 0
možnosti

Zaplať pánbůh, že takových žen jako Vy je u nás menšina.

0 1
možnosti

Vy jste vážně nešťastný a ve svém neštěstí veskrze zlý člověk. Jinak byste nebyl schopen takhle jednostranných a veskrze zlých závěrů. Problém je, že díky Vaším rádoby argumentům a absenci sebereflexe nejde ani Vás litovat.

7 1
možnosti

Ale zároveň Vám chci poděkovat. Vaše blogy jsou nepochybně dobrá nakopnutí k zamyšlení a k sebereflexi, aby si člověk uvědomil, že do úrovně takového škarohlídství (to je nejmilejší a zároveň nejvýstižnější slovo, které mne v souvislosti s Vámi napadá) nechci nikdy padnout.

5 0
možnosti

R^ Ať žije EU a gender výdobytky!;-€

2 3
možnosti

No jo, pogratulujte si, hosi.....;-D

3 0
možnosti

H89a32n41a 70M10á46r26o36v49á

24. 10. 2015 15:43

Podívejme se na bezdomovce očima jejich žen: oženil se, tři děti,  začal chodit do hospody, pak tam trávil skoro všechen čas, nedával mi peníze ani na děti, s ničím nepomohl, byl věčně ožralý, z práce ho proto vyhodili, ale samozřejmě tvrdil, že za všechno můžu já. Když začal krást i peníze dětem z pokladniček a mně dal facku, rozvedla jsem se. Byt jsem samozřejmě platila já, jinak bychom byli všichni pod mostem, každé peníze, co měl prochlastal. Skončil na ubytovně, ze které ho pro ožralství a konflikty také vyhodili. Nejde ani do ubytovny charity, protože tam nesmí opilý. O alimentech si můžu nechat jen zdát, mám dvě zaměstnání, abych to všechno utáhla. Hlavně že nějaký zamindrákovaný idiot vřeští o feminismu.

12 2
možnosti

Článek a jeho pokračování není o patologických jevech, ale o naprosto normálních chlapech, kteří by pro rodinu a ženu třeba i dýchali.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS