Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to sice taky pitomost, ale na vaše lety na Měsíc to zdaleka nemá...:-P

13 2
možnosti
SS

No IQ90, tak to musite prijmout hodne uprchliku, aby vas vyrovnali ...

6 5
možnosti
Foto

Vy se moc nesmějte.

Kanaďané si nyní zvolili promuslimskou vládu, tak aby tato vláda nenavrhla milionové uprchlické muslimské kvóty do Kanady.

4 7
možnosti
JL

J44á81n 83L38o69s16k17o38t

26. 10. 2015 14:11

No, ten blog nie je moc optimistický......

3 1
možnosti
OK

Díky blogům se dozvím věcí...

8 1
možnosti
MV

Tak jsem si to precetl a naskocila mi husi kuze.....doufejme,ze to tak jak jste to napsal neni...i  kdyz.......

3 1
možnosti
LB

Byl bych šťastný, kdybych se ve svých prognózách mýlil. Snažím se jít vždycky až na samotnou dřeň problému, protože teprve tehdy můžeme nalézt kořen jeho řešení.

Už jsem to v diskusi napsal, ale jsem přesvědčen, že řešení naší budoucnosti leží na území USA - na amerických voličích v prezidentských  volbách příští rok. Sami nemáme odvahu ani sílu na změnu.

Naše reálné možnosti můžeme konfrontovat s vývojem situace v Polsku po včerejších volbách....

2 1
možnosti
PK

P25a90v30e92l 74K69r79á29l

26. 10. 2015 13:55

Jestli někdo pomocí uprchlíků rozvrací Evropu,tak je to Rusko.

1)bombardování Sýrie Ruskem-70 procent syrských uprchlíků utíká před Asadem(jejich slova)V Sýrii je momentálně kolem 7 milionů uprchlíků v táborech chráněných FSA,pokud Rusko nepřestane systematicky útočit na opozici,tak tyto tábory budou bez ochrany a ti lidé se dají do pohybu,k nám do Evropy,protože uprchlické tábory jsou v okolních zemích plné(my ani nemůžeme mluvit o krizi,takové Turecko nabralo 2x víc uprchlíků,než Evropa dohromady,podobné to je s Jordánskem)

2)V Evvropě se do popředí dostávají "strany"a hnutí z obou krajů politického spektra,tyto strany a hnutí jsou dlouhodobě podporovány Ruskem(Známá Le Penn ve Francii,u nás SPD pi-Tomia Okamury...) a jsou známá svými fašistickými až nacionalistickými názory.

3)Kde se ve světě pořád bere takových Ruských zbraní?Od starých AK-47 přes modernější AK-74 po nejnovější PK-102???Protitankové,a dnes už tak trochu klišé pro každého džihádistu,RPG?

4)kde se pořád bere takové množství lodí,na kterých připlouvají?

5)uprchlíci procházejí celou Evropou,tzn. jedním vrzem destabilizace celé Evropy naráz,jako při použití biologické zbraně(já proti uprchlíkům nic nemám,zůstávám člověkem)takhle umí uvažovat jen Putin.

PS:článek jsem nečetl,stačil nadpis a minulost autora

9 9
možnosti
LB

Tak zaprvé zaměňujete příčinu za následek, to by se zkušenému diskutujícímu stávat nemělo. Ruské angažmá v Sýrii je až reakcí na občanskou válku vyprovokovanou Američany a Saúdy v roce 2011 a na komediální nekonečný příběh s bojem proti ISIS.

To, že Rusko se vzchopilo a začalo provádět svou vlastní velmocenskou politiku, je jistě realitou. U nás zase řádí sluníčkáři a havlisté podporovaní finančně i propagandisticky americkou ambasádou, já to nazývám Schapiroprotektorátem.

Možná byste měl vzít na vědomí, že z 10 největších zbrojních koncernů na světě jich 9 má sídlo v USA. Trošku šok, že, při těch amerických "mírových misích" ?

Kde se bere takové množství lodí, jimiž připlouvají přistěhovalci ? Spíš byste si měl sám sobě položit otázku, kde berou takové množství peněz na přepravné pašerákům ? Nápověda : americké a saúdské banky, nadace, fondy a agentury operující v Africe a na Blízkém východě.

Pozor - neplést si vlastenectví s nacionalismem nebo s nacismem ! Potom byste neuměl rozeznat holínky a hodinky, protože se to oboje natahuje. ;-D;-D;-D

5 9
možnosti
SN

:-)....Souhlas! Všechno je pečlivě naplánované, jak vidíte, ti co jsou odkázáni na ČT, už po Vás jedou.  Samozřejmě s tím souvisí i připravované smlouva TTIP, zatím pořád tajná !  Jen ať se Evropa potí, nám za vodou to jde k duhu ! R^R^R^

7 9
možnosti
Foto

ale já televizi nemám;-D

1 0
možnosti
Foto

co vám ti Amíci provedli, že tak po nich jedete???

15 1
možnosti
SS

Byli na Mesici.

9 0
možnosti
VK

To jako že dneska nebude podvod tisíciletí, jak amíci nebyli na měsíci?;-D

16 4
možnosti
RH

To já jsem taky zklamán, autor to dost zestručnil. Úplně vynechal zednáře, ještírky a nesmrtelného Elvise...

10 2
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik