Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I70v87o 20B77o25u94š92e

2. 11. 2015 7:43

Tady chybi uz jen chemtrails........

1 0
možnosti
LB

Považuji za vhodné tímto všem čtenářům poděkovat za pozornost, kterou tomuto článku věnovali V.

A jako demokrat děkuji i za nesouhlasné diskusní příspěvky; vždyť demokracie je diskuse [>-]. Nenechme si ji nastupující totalitou ukrást !!

0 0
možnosti
JP

J59i57ř60í 15P58e24š

1. 11. 2015 0:07

Ten článek má logiku. Až hrůznou logiku. Dříve jsem USA fandil, ale dnes je považuji za říši zla. USA přebrali štafetu po SSSR ještě s mnohem větší ďábelskou razancí.

5 1
možnosti
LB

Tím samým vývojem jsem prošel i já. A jak se v nejrůznějších diskusích osobně i na internetu dozvídám, takový racionální obrat prožili skoro všichni.

1 0
možnosti
JP

Správný nadpis by byl " Jaké cíle sledují Rusové svým rozvratem Evropy". A autor je buď podivínský fanatik, nebo propagandista placený Moskvou.

3 5
možnosti
LB

To má být vtip nebo přihláška do KSČ ?

0 1
možnosti
OH

A jaké cíle sledujete Vy šířením ruské (sovětské) propagandy?

1 4
možnosti
JS

Nevím kdo jste, podle diskuze asi nejste oblíbený,ale za mě karma a napsal jste přesně to, co si já myslím R^

4 2
možnosti
LB

Děkuji. Já si na oblíbenost nehraju, zejména když z opoziční pozice kritizuji zdejší provládní kolaboranty. Je to pod mými články tady na iDnes pořád jedna parta křiklounů, kteří by nás rádi zavedli do záhuby.

0 1
možnosti
LB

Výroba teroristů v režii USA :

Syrské armádě se v provincii Kunajtra v Golanských výšinách vzdal oddíl cca 50 bojovníků Islámského státu poté, co byl zlikvidován jejich velitel Mudžahida ibn Zara. Jejich výslechem bylo zjištěno, že byli vycvičeni v amerických táborech, a to v provincii Dzejr ez Zor a na západě Sýrie ve městě Ad dar al Kabira. Byli vycvičeni na diverzní činnost proti strategickým místům syrského státu.Mají na svědomí výbuchy vládních budov v Damašku a teroristické činy ve městě El Hasake.

3 1
možnosti
MK

Stačí si přečíst ty nadpisy a je jasný, že tady máme zapšklou osobu, která musí na někoho svalit svůj podělanej život RvRvRv

Nedokážu si představit, že takovýhle hovadiny by dokázal zplodit někdo jiný než nešťastný blbec :-/

7 1
možnosti

Psali to na Sputniku... ;-D

Bouše, voni nejsou ani vtipnej, ani první. Ale vytrvejte, Olšer už píše jen obden!

3 0
možnosti
PM

P42e65t79r 78M54u58n60z86a26r

27. 10. 2015 9:52

S ohledem na názory pana Bouše na přistání Američanů na Měsíci, již jeho výplody nečtu, neboť je to ztráta času.

Hlavní problém s panem Boušem je, že naprosto zaslepen ideologií. A když se jeho ideologie neschoduje s realitou, tak prostě realitu ohne jak potřebuje, ale nikdy nezradí svoji ideologii. V tomto kontextu je potřeba p. Bouše číst, respektive je lepší ho nečíst.

Jeho "dedukce" jsou totálně vycucané z prstu, když mu předložíte fakta, která se neschodují s jeho výplody, tak je bohorovně přejde, jako by neexistovali. Ve své hlavě si vytvoří nějakou teorii, ale jelikož ji vytvořil ve své hlavě, tak ji považuje za nezpochybnitelný fakt, který má přednost před prostou realitou.

Takže tuto informací prosím berte do úvahy, až si přečtete tento tento jeho výplod a zařiďte se podle toho.

8 0
možnosti
BT
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik