Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže František byl nejdříve vykázán z bytu kvůli fyzickému napadení, následně byl obviněn ze sexuálního zneužívání, a to všechno jen tak pro nic za nic? A jak to víte? Vy jste u toho byl? Netrpím žádnou zvláštní důvěrou v naší justici, ale tohle je trochu příliš i na místní poměry.

Další věc je, proč chtěl František snížit výživné nebo odpustit dluhy na výživném? Milující otec nechce živit své děti?

2 0
možnosti
Foto

Týno, existuje skupinka žen, které trestní oznámení skutečně používají jako nástroj pomsty. Pak už záleží na mnoha okolnostech a toho, na koho narazíš.

V našem šanonu jsou čtyři... stalking, napadení, omezování svobody... pak už záleží na tom na koho člověk v institucích narazí a co unese. Sranda to nebývá, ale nejsou to tisíce mužů, spiš jednotky desítek. 

Jenže...kde k tomuhle vést věcnou diskusi???

0 0
možnosti
Foto

Netvrdím, že taková skupina žen neexistuje, jen mě zaráží uváděné "roky v kriminále". Přesněji řečeno narážím na to, jak to autor stupňuje, aby mohl kydat špínu. Původně šlo o pár měsíců ve vazbě než se to vyšetří, pak z toho najednou jsou roky v kriminále  . .

Navíc si zlatokopky vybírají někoho majetnějšího než je vlastník sbírky známek. Vykonstruovaný a nesmyslný příběh.

Lidské vztahy jsou velmi složité, čím víc se je pokoušíme "řešit" nějakým zákonem, tím je to horší. I ochrana nezletilých dětí už překročila rubikon. Nejlepší by asi bylo do toho vůbec nezasahovat. Ať si to jednotliví aktéři řeší sami, možná by to vedlo k zodpovědnějšímu výběru partnera. Vymyšlený František by nemusel brečet nad svým těžkým osudem.

1 0
možnosti
VB

Že by František Bouše?

1 0
možnosti
LB

Pokud budou zákony umožňovat beztrestně získat děti a majetek, tak to ženy budou dělat vždycky.

0 0
možnosti
TH

Pisete ehmmmm......zvlastni veci,myslite si vazne, ze zena ziska rozvodem nezakonne nejaky majetek z rodiny? Tedy dokoknce nejaky majetek, ktera sezdana rodina vubec nema PRED rozvodem? jak se to dela?

0 0
možnosti
Foto

J27a40n81a 35M82a10j30o72v17á

3. 11. 2015 10:24

Souhlas. Přílišná aktivita státu v tomto velmi škodí. Upřímně řečeno - nejen dětem, ale všem.

Stav, kdy pět let v kuse lítáte po soudech je velmi únavný a je to "vlak" z něhož se v zásadě nedá vystoupit, aniž by to odnesly děti.

K příběhům - všichni známe situace žen, kdy se otec vykašle na děti a matka se může uštvat. O osudech otců se píše méně a to je taky špatně. Pořád je to o způsobech jak intervenuje stát a jak se "plete" do života (byť bývalých) rodin.

Znám moc fajn chlapa, co dočasně (velmi krátce, než na to přišli přátelé a pomohli) skončil v azylovém domě, protože manželce a dětem "nechal" (majetek prostě nebyl roky vypořádaný) dům, dohodou bylo stanoveno vysoké výživné, protože to tak bylo možné, následně utrpěl úraz na lyžích a příjmy šly dolů, jenže výživné ne.... soud se táhl víc než dva roky a provázely ho všechny ty nechutné tahanice. I tohle se může stát.

0 0
možnosti
LB

Správně, přílišná ingerence státu do života občanů si vybírá svou daň. Protože vládnou socialisté, tak se situace v tomto ohledu jenom zhoršuje.

Ženám bych chtěl vzkázat, ať nežijí v bláhových nadějích, že případ Michalákové se u nás stát nemůže a že dítě se krade jenom tátům, protože matky jsou nedotknutelné. Neomamrxistický tzv. nový světový řád šířený k nám za účelem rozvratu Evropy z USA potřebuje děti pro homosexuální a bezdětné páry, protože klonování ještě není vědecky zvládnuté.

I na vás dojde řada, pokud se nezačnete zasazovat za rodiny složené z otců, matek a dětí.

0 0
možnosti
TH

No jo, al etratni oznameni nepodavaji jen zeny jako nastroj pomsty. To same delaji muzi.

0 0
možnosti
LB

Matka žádné výživné stanovené neměla, protože takový soudce se ještě nenarodil, aby si dovolil stanovit výživné osbě ženského pohlaví. To by ho feministky utloukly nenávistí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik