Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:) To je správné...tak se na tu bandu musí...každý hlupák, věřící tomu, že amíci byli na měsíci, musí být i feministkou a jeho příspěvek si zaslouží vaporizaci :)R^

2 0
možnosti

Pochopil jste, o čem je článek ?

1 0
možnosti

Tímto epilogem jsem ukončil trilogii o neomarxistickém euroamerickém feminismu v českých poměrech. Samozřejmě potrefené husy a jejich užiteční idioti opět kejhají sborově a pod jednou taktovkou. U tohoto článku bohužel nenávist prorežimních kolaborantů dostoupila takového stádia, že jim spadly masky a začali zamořovat diskusi urážlivými výkřiky.

Demokrat samozřejmě není synonymum pro hlupáka, proto jsem příspěvky HATEFULL začal odstraňovat.

Diskutující respektující pravidla demokratické diskuse jsou samozřejmě srdečně vítáni.

0 0
možnosti
Foto

Vidím, že obhájkyně a obhájci feministek se v diskusi činí. :-)

0 0
možnosti
Foto

Prosím kolegu Smazaného Příspěvka, aby se zdržel opakovaného vkládání svého diskusního komentáře: "Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí." Předem děkuji... :-)

4 0
možnosti
Foto

Takže František byl nejdříve vykázán z bytu kvůli fyzickému napadení, následně byl obviněn ze sexuálního zneužívání, a to všechno jen tak pro nic za nic? A jak to víte? Vy jste u toho byl? Netrpím žádnou zvláštní důvěrou v naší justici, ale tohle je trochu příliš i na místní poměry.

Další věc je, proč chtěl František snížit výživné nebo odpustit dluhy na výživném? Milující otec nechce živit své děti?

2 0
možnosti
Foto

Týno, existuje skupinka žen, které trestní oznámení skutečně používají jako nástroj pomsty. Pak už záleží na mnoha okolnostech a toho, na koho narazíš.

V našem šanonu jsou čtyři... stalking, napadení, omezování svobody... pak už záleží na tom na koho člověk v institucích narazí a co unese. Sranda to nebývá, ale nejsou to tisíce mužů, spiš jednotky desítek. 

Jenže...kde k tomuhle vést věcnou diskusi???

0 0
možnosti
Foto

Mnoo a máte pravdu autore, je to jeden velkej bordel ;-) PS: pozdravujte Guru Hodinu, jste pilný žák!

2 0
možnosti

Mýlíte se, bordel to není, ale naopak je to jako státní systém velice dobře organizované. Kdyby ne, tak o tom nemá smysl psát.

Ještě bude nějaká pochvala ? ;-D

0 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Máte k obsahu článku nějaký věcný názor ? Jinak jistě nebudete protestovat, pokud Vaše zaplevelování diskuse nebudu sdílet a takové obstrukce odstraním.

0 1
možnosti
Foto

J50a48n43a 85M74a69j15o24v68á

2. 11. 2015 16:40

Jo, to už jsem v několika diskusích viděla, že zůstaly jen příspěvky autora a tu a tam nějaký neodporující, na milost vzatý.

O osobnostní stabilitě a schopnosti konstruktivní diskuse to ovšem nesvědčí...

5 0
možnosti

Vidím, že jste silně předpojatá, což je u feministek běžné. Demokratická diskuse se koná o tématu, ale v žádném případě to není povel k urážení osob.

0 4
možnosti

Tady pomůže snad jen domina. ;-D

5 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik