Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

kruciš jak já se na tu apokalypsu těším;-D

0 0
možnosti
LB

Roberts: Západ čeká série násilných revolucí

Politika, kterou sleduje Západ, zbavuje občany ekonomických a politických práv, společnost ztrácí kontrolu nad všemi aspekty svého života. Důsledkem mohou být násilné revoluce ve všech západních zemích.

Politika západních zemí v blízké budoucnosti by mohla vést evropské společnosti k celkové deprivaci ekonomických a politických práv a k násilným revolucím, píše temně americký politolog Paul Craig Roberts.

0 0
možnosti
JK

To jste si zas vyzobl pěknej blábol. Vy na to máte skutečný talent.. 

či spíše velkou chuť hledat jen a jen tyhle protizápadní bláboly!! 

A ostatně, píšete že "ekonomická a politická práva na západě"? ... a "zbavuje"??? ;-D Co to? Vždyť ti vaši oblíbení bolševici (v čele s Putinem) po celou dobu co byli u moci, vždy hlásali, že na západě žádné ekonomické a politické práva přeci nikdy nebyla a nejsou!  

Že to jsou jen práva pro ty mocné nahoře, pro buržousty apod.!

Takže tím tedy aspoň uznáváte že tam práva byla a jsou ??? ;-D

Ti vaši bolševici (ke který pořád tak láskyplně vzhlížíte) se asi po svém velkém pádu už oklepali.. kor když politiku monopolu vlády jedné bandy (skrytou či neskrývanou) se jim podařilo udržet... Tak znovu hurá do toho..!! Už zase hlásáte (s drobnou úpravou) to samé co před lety..že je vše na prohnilém západě špatné, že dokonce se i práva zmenšují a mizí..;-D Pořád stejná nenávist k západu, frustrace a paranoia z vyspělejších USA. 

Ano, vlastní problémy je nejlépe zamaskovat lhaním o těch co jsou na tom ... Pořád stejná písnička. :-) 

A realita opět jinde. USA a celý západní svět oproti východu, oproti Rusku o velký kus vepředu .. !

0 0
možnosti
JK

Větší snůšku demagogických hloupostí a nesmyslů jsem snad po pádu komunistického systému ještě nečetl. (Tedy snad krom toho nedávného popření přistání Amíků na Měsíci od stejného autora.)

No, je vidět že se již soudruzi otřepali a znovu zkoušejí lidem vtlouct do hlavy ty svoje nenávistně paranoické hlouposti. 

A bylo to pro normálně uvažujícího člověka směšné tehdy.. 

a je to směšné i dnes. Úplně stejně. .. ;-D

0 0
možnosti
JR

J48a41r56a 89R54a15n61k

6. 11. 2015 23:51

Stacil mi nazev clanku, tak se pokusim reagovat pouze na tento. Jsem presvedcena, ze veskery chaos v Evrope se nesmirne hodi do planu ruske oligarchie a jejiho hlavniho predstavitele, proc by jinak 4 roky vetoval a pak sam udelal to, proti cemu vetoval.....par zakladen pobliz Izraele se hodi a letat nad Iranem take.

1 0
možnosti
LB

On se ten chaos v Evropě na první pohled hodí mnohem více státům, než jenom USA a Rusku. O to složitější je se v té nepřehledné situaci orientovat. Vyžaduje to politický cit a znalosti historie.

0 0
možnosti
Foto

A jaké jsou plány ruské oligarchie?

Rv

3 2
možnosti
LB

Ovlivňuje nějak naše životy, abychom se jí museli speciálně zabývat ? Vy už něco určitě vymyslíte.

1 2
možnosti
SN

:-)....Pane autore, na rozdíl od většiny diskutérů, kteří jen dovedou urážet, s Vámi souhlasím. Přece k přelidnění Arfrky a Arabie nedošlo za rok !  Vládli tam možná tvrdou rukou diktátoři, ale žádný neutíkal i když určitě mohl ! Přišlo "arabské jaro" stabilní systémy rozbity, následek ....jedem do pohostinné Evropy.  Běženci jsou vybaveni manuály v rodném jazyce, penězi, posledním modelem spojovací techniky, no.....neberte to. Jak na povel ! Opakuji po sté ! Nic se v politice neděje náhodně, všechno je dopředu pečlivě připravené, výsledek zaručen ! Sledujeme ho denně na netu, nebo v TV !  R^R^R^

5 8
možnosti
Foto

Nechápu, co vám vadilo, když jsem napsal, že vaše povídání je jak z Tribuny lidu a Rudého práva, že jste mě demokraticky smazal. ;-D

4 1
možnosti
LB

I Vás se zeptám, máte nějaké řešení vzniklé situace s uprchlickou krizí a její další vývoj ? Vláda ani EU nám nic nenabízejí, tak třeba Vy to máte už vymyšlené. Nebo je Vám to šumafuk ?

4 5
možnosti
OK

Jak ke svým "realistickým" dedukcím docházíte, to by mne fakt zajímalo.

3 3
možnosti
LB

Máte nějaké řešení vzniklé situace s uprchlickou krizí a její další vývoj ? Vláda ani EU nám nic nenabízejí, tak třeba Vy to máte už vyřešené.

3 4
možnosti
LB

Jako demokrat budu vděčný nejen za souhlasné příspěvky ale i za věcnou protiargumentaci. Děkuji.

3 0
možnosti
VR

Žádáte nemožné, žádná věcná protiargumentace na ty vaše nesmysly neexistuje.

6 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2387x
Byť nejsem starý, už hodně pamatuji. Miluji historii a orientuji se v právu. To mi umožňuje pozorovat události doma i ve světě s nadhledem a s porozuměním širších souvislostí.

Seznam rubrik